Toyota Supra mk4 niye türkiyede 1 tane var :(

Hocam kusura bakmayın bu konuyu martta açmıştım niye şimdi cevaplar gelemye başladı anlamadım
Ve elinize sağlık artık şimdiki hedef supra sahibi olmak
Ben hortlattım bilgileri olsun insanların diye supravıyım diye geziyor bazıları en azından bilgileri olsun öyle gezsinler

bi GTR hayalimiz var da. Sadece hayal olarak kalacak gibi.

Rica ediyorum 3 ay önceki konu bu ve o günden sonra gördüm diğer supraları ve artık rica ediyprum salın bu konuyu

Bu arada bu arabanın eski halini keşke herkes bilse şuan çok güçlü bir durumda 650 hp üstü olması lazım ama keşke yapılmasıaydı diyorum nedenmi yıllarca bir huzur hastahanesinin önünde durdu bu araç 5 6 el değiştirdi tamamen stoktu full stok hatta huzur evindeki amcalar bile sürmüş yani öyle düşünün

Bazı arabaları yaştan dolayı yurtdışından getiremezsiniz. Şu anda Türkiye’de çok zengin birisi gtr r34’ü bile getiremez, getirse bile en fazla birkaç ay kalabilir sonra geri gitmek zorunda yani plaka alamazsınız. Supra da aynı mantık

Bazı arabaları yaştan dolayı yurtdışından getiremezsiniz. Şu anda Türkiye’de çok zengin birisi gtr r34’ü bile getiremez, getirse bile en fazla birkaç ay kalabilir sonra geri gitmek zorunda yani plaka alamazsınız. Supra da aynı mantık
Nedenini ben açıklayayım 30 yaş altı araçlar gelmiyor şu an ülkeye r34 hayali bitti artık nedenmi çünkü 2031 yılına kadar hiç r34 kalmayacak bu yüzden 3 4 tane şu an r34 gtr projesi var biri hiç paylaşmıyor biri neredeyse bitirdi o adam iki tane gtr yapıyor ve doğukan manço birde Muratcan diye biride var Ankarada oda başladı yapmaya insta sayfalarını atabilirim

Nedenini ben açıklayayım 30 yaş altı araçlar gelmiyor şu an ülkeye r34 hayali bitti artık nedenmi çünkü 2031 yılına kadar hiç r34 kalmayacak bu yüzden 3 4 tane şu an r34 gtr projesi var biri hiç paylaşmıyor biri neredeyse bitirdi o adam iki tane gtr yapıyor ve doğukan manço birde Muratcan diye biride var Ankarada oda başladı yapmaya insta sayfalarını atabilirim
Hocam dediğiniz projelerden biri ilanda
Tr de Tek Skyline GTT ER34 Projesi İlan No: 848155379
https://www.sahibinden.com/ilan/vas...-tek-skyline-gtt-er34-projesi-848155379/detay

https://www.sahibinden.com/ilan/vas...-tek-skyline-gtt-er34-projesi-848155379/detay
Hayır bu gtt knk Muratcan abi bu projeyi 1.5 senedir takip ediyorum zaten gtr yapacak şimdi altimadan buda altima
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Tek ümidim bu araç kadar kötü yapmasın
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

İki tane aynı anda r34 yapan adamın sayfası
R34 fotoraf neredeyse paylaşmıyor
Ama eski hikayelerde en yeni 34 haftalık fotoraf var storyleri takip ederseniz daha detaylı görebilirsiniz doğukan mançonun gtrı youtube hesabındna bakın

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,161,849
Üyeler
184,509
Son üye
orhandem
Geri