Neler Yeni

TP-Link Archer VR300 AC 1200 kullanan var mı?

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Ramazan Bulur
TP-Link Archer VR300 AC 1200 modem almayı planlıyorum. İnternetten yorumlarını okudum kimisi çok memnun kimisi yerden yere vurmuş. Çok arada kaldım daha önce kullanmış olan ya da hala kullanan var mı? Memnun musunuz? Ya da bu modemi alma 400-500 tl bandında şu modeme bir bak baya iyi dediğiniz modemler var mı teşekkürler.

kırmızışarapp

80+ Silver
TP-Link Archer VR300 AC 1200 modem almayı planlıyorum. İnternetten yorumlarını okudum kimisi çok memnun kimisi yerden yere vurmuş. Çok arada kaldım daha önce kullanmış olan ya da hala kullanan var mı? Memnun musunuz? Ya da bu modemi alma 400-500 TL bandında şu modeme bir bak baya iyi dediğiniz modemler var mı teşekkürler.
Ben kullandım. Genelde yorum yapanlar teknolojiden anlamayanlar büyük ihtimalle. Kapsama alanı küçük diyip durmuşlar. 5ghz e bağlanırsan tabi azalır kapsama alanı. 2.4ghz 2+1 evim her yerinde çekiyor. 2+1 dediğime bakma gayet büyük ev. Alt kata vs. de çok iyi çekiyor. Verdiği hızlardan gayet memnundum. Fiber destekli zaten. Gigafiber'e geçiş yapınca yeni modem verdikleri için öylece kenarda kaldı. Satmaya çalışıyorum şuan.

Top Bottom