Neler Yeni

TP Link Archer VR300 Paket Kaybı Sorunu

Y4vuz1

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Doğukan Yavuz
Arkadaşlar merhabalar. Yaklaşık 1 yıl önce aldığım TP link marka Archer Vr300 model modemimde şöyle bir sorun yaşıyorum. Modem bir kaç saat çalıştıktan sonra tıkanıyor ve arayüzdeki hata(pkts) kısmı sürekli inanılmaz şekilde artmaya başlıyor. Bu olduğu zaman internet download hızım 1Mbps lere düşüyor. Bu sorun modemi kapatıp açılınca düzeliyor. Bu sorun modemden mi kaynaklıdır? Başka bir modemde deneme şansım yoksa nasıl anlarım? Yaklaşık 1 yıldır uğraşıyorum bu sorun yüzünden yeni Keenetic modem almayı düşünüyorum bu sorunla tekrar karşılaşma ihtimalim var mıdır? Bu sorundan artık kurtulmam lazım elinizden geldiğince her şekilde yardımcı olursanız çok sevinirim.

EFI Shell

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,335
İsim
Semih Boran
Arkadaşlar merhabalar. Yaklaşık 1 yıl önce aldığım TP link marka Archer Vr300 model modemimde şöyle bir sorun yaşıyorum. Modem bir kaç saat çalıştıktan sonra tıkanıyor ve arayüzdeki hata(pkts) kısmı sürekli inanılmaz şekilde artmaya başlıyor. Bu olduğu zaman internet download hızım 1Mbps lere düşüyor. Bu sorun modemi kapatıp açılınca düzeliyor. Bu sorun modemden mi kaynaklıdır? Başka bir modemde deneme şansım yoksa nasıl anlarım? Yaklaşık 1 yıldır uğraşıyorum bu sorun yüzünden yeni Keenetic modem almayı düşünüyorum bu sorunla tekrar karşılaşma ihtimalim var mıdır? Bu sorundan artık kurtulmam lazım elinizden geldiğince her şekilde yardımcı olursanız çok sevinirim.
Ethernet ile mi, Wi-Fi ile mi yoksa her ikisinde mi oluyor?

Y4vuz1

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Doğukan Yavuz
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Her ikisinde de oluyor. Modemi kapatıp biraz bekleyince ve tekrar açınca düzeliyor. Ama rastgele bir kaç saat çalıştıktan sonra aynı şeyi tekrarlıyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Mesela oyun oynarken bu durum oluşunca %99 paket kaybı yiyorum hiçbir şey yapılmıyor modemi kapatıp açmak zorunda kalıyorum.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Forum üzerinde bu işlerden anlayan yardımcı olabilecek biri yok mu acaba? Kendisiyle iletişime geçebilirim

Son düzenleme:

Y4vuz1

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Doğukan Yavuz
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Sorunun modemden kaynaklandığını başka modemle denemeden nasıl anlayabilirim? Yeni bir modem alacağım ona göre para vermek istemiyorum. Türk Telekom ile görüştüğümde kendileri tarafında bir sorun olmadığını söylüyorlar.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,073,817
Üyeler
170,623
Son üye
LexionTR
Top Bottom