Neler Yeni

TP-Link Archer VX1800v sizce alınır mı?

Reaksiyon skoru
47
Bütçe
2500
bide benim kablom eski kabloları da yenileteceğim Cat 6 olarak tavsiye edeceğiniz marka var mı yoksa her cat 6 aynı mıdır
kanka cat 6 olarak tavsiye edemem bende eski kullanıyorum yeniye geçeceğim kuzenım anlıyor o işlerden daha çok ama gır ınternete bak yorumlara ortalama bi fiyatı olandan al bence

Bunun bir modelinde ciddi güvenlik açıkları vardı yakın zamanda okudum o olmadığından emin olun.

Bunun bir modelinde ciddi güvenlik açıkları vardı yakın zamanda okudum o olmadığından emin olun.
WPS yok diyor bu mu acaba dediğiniz olay
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

kanka cat 6 olarak tavsiye edemem bende eski kullanıyorum yeniye geçeceğim kuzenım anlıyor o işlerden daha çok ama gır ınternete bak yorumlara ortalama bi fiyatı olandan al bence
hocam cat 7 ye mi geçeceksiniz yoksa cat 6 mı

Ekler

• Screenshot_8.png
    Screenshot_8.png
    22.2 KB · Hit: 17
Şu an hatırlamıyorum modelini bleepingcomputure sitesine bak orda yazıyordu

TP-Link Archer AX-21 isimli router, komut enjeksiyonuna yol açabilen ve bu da uzaktan kod yürütülmesinin önünü açabilen yüksek düzeyde bir güvenlik açığı varmış.

Türk telekom mu kullanıyorsunuz aradım kendi modemlerini satmak ister gibi tavırları vardı başka modem alsam dedim destek sağlarız dedi fakat kabloyu falan yenileticem dedim onu elektrikçi yapar dedi :D

Geri