Neler Yeni

Tracert değerlerim berbat

Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Buğra
Merhabalar, Valorantta her zaman frankfurt sunucsunda 50 ping alırken CS2'de frankfurt sunucusunda 87 ping falan alıyorum, nedenini bilmiyorum ama şöyle bir olayda var; İnterneti kapatıp açtığımda ip resetleniyor ve çok nadir bazı iplerde pingim 60'a düşebiliyor ama sadece bu CS2'de geçerli.

Anlayacağınız üzere böyle bir sorunla uğraşıyorum, varmı nedenini veya çözümünü bilen?

Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Buğra
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Tracert değeri;

Ekler

• resim_2024-08-24_220053794.png
    resim_2024-08-24_220053794.png
    15.1 KB · Hit: 32

TyShame

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
633
İsim
Halil
İlgilendiği Kategoriler
Tarih, Felsefe, Mobil Bilgisayarlar, Oyunlar

TyShame

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
633
İsim
Halil
İlgilendiği Kategoriler
Alıntıyı görüntüle
Buyrun hocam böyle test sonucu. Evde kimse yokkende aynı durum mevcut.
Testi yaparken evde kimse var mıydı hocam ?

Diğer sorum internet kablonuzda ek var mı ? Aynı anda mobilden bağlantı yapıyor musunuz veya yayın vs yapıyor musunuz ? Altyapınız kaç yıllık ? Muhtemelen bakırdır.

Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Buğra
Testi yaparken evde kimse var mıydı hocam ?

Diğer sorum internet kablonuzda ek var mı ? Aynı anda mobilden bağlantı yapıyor musunuz veya yayın vs yapıyor musunuz ? Altyapınız kaç yıllık ? Muhtemelen bakırdır.
Sadece 1 telefon aktif kullanılıyordu, DSL kablosunda bir dönüştürücü kullanıyorum, Altyapı kaç yıllık bilmiyorum ama galiba bakırdı.

TyShame

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
633
İsim
Halil
İlgilendiği Kategoriler
Sadece 1 telefon aktif kullanılıyordu, DSL kablosunda bir dönüştürücü kullanıyorum, Altyapı kaç yıllık bilmiyorum ama galiba bakırdı.
Dönüştürücüyü aradan kaldır hocam mümkünse tek kablo yap direk modeme gitsin yapamıyorsan ek yap.. Ek varsa ekleri bulabilirsen yak 1 bulamazsan tüm kabloların veya tek bakır varsa ( ki onlar daha kalitelidir) Tek bakırı iyice düzgün bağla kıvır. Sonra ek yerlerini bantla açık kalmasın ve oynamasınlar ek yapılan kabloları sabitle.
Mesaj otomatik birleştirildi:

+ aktif kullanması pingini arttırıyor QOS ile telefon olduğu için onun uploadını 1mbps hatta 0.5 mbps ye düşür uploadını ise 14 15 mbps ye sabitle bu değerlere sabitlediğinde 0.5 mbps upload 14 15 mbps downloadları da geçemeyecektir.

Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Buğra
Hocam, eski pingime geri dönmeye başardım sonunda. Baya uğraştırdı, çözümü; modeme res atıp ping düzelmişmi diye bakın, olmadıysa düzelene kadar deneyin ben böyle çözdüm.

Knnmw

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,361
İsim
Kaan
Hocam, eski pingime geri dönmeye başardım sonunda. Baya uğraştırdı, çözümü; modeme res atıp ping düzelmişmi diye bakın, olmadıysa düzelene kadar deneyin ben böyle çözdüm.
Bende millenicom kullanıyorum tt kullanan arkadaşlar veya başka sağlayıcıyı kullanan arkadaşlar benden en az bi 20 ping düşük alıyor. Bu marka ile alakalı bir problem mi yoksa bende mi sizin gibi yapsam acaba ?

Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Buğra
Bende millenicom kullanıyorum tt kullanan arkadaşlar veya başka sağlayıcıyı kullanan arkadaşlar benden en az bi 20 ping düşük alıyor. Bu marka ile alakalı bir problem mi yoksa bende mi sizin gibi yapsam acaba ?
İp adresi 88 ile başlıyorsa ping 50 oluyor bende. Anlamadım gitti.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,017,303
Üyeler
161,262
Son üye
2urbo
Top Bottom