Translate ana dili değiştirme

RagnarLodbrok

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
217
1705754441289.png

Translate her arattığımda otomatik almanca olarak açılıyor, google hesabımı kapatınca düzeliyor ancak google hesabımın açık kalmasını istiyorum. Tarayıcı verilerini silmeyi denedim olmadı başka bir çözüm yolu var mıdır?

Alıntıyı görüntüle
Translate her arattığımda otomatik almanca olarak açılıyor, google hesabımı kapatınca düzeliyor ancak google hesabımın açık kalmasını istiyorum. Tarayıcı verilerini silmeyi denedim olmadı başka bir çözüm yolu var mıdır?
Almanca yazan kısmı İngilizce ayarlar mısın?

Bu bende de Arapça olarak çıkıyordu. Nasıl yaptım bilmiyorum ama sonunda düzelttim.

Maalesef hocam bende düzelmiyor.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

F5 attıktan sonra yine almanca oluyor.
Birkaç kez daha at bakalım bende öyle düzeldi.

Bu bende de Arapça olarak çıkıyordu. Nasıl yaptım bilmiyorum ama sonunda düzelttim.
İnternetten bakmıştım birçok kişi tarayıcının çerezlerini temizleyince düzeldiğini belirtmişti, çerezleri temizledikten sonra yine aynı oluyor.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Birkaç kez daha at bakalım bende öyle düzeldi.
Yaklaşık 20 kere yaptım yine aynı sorun devam ediyor.

Bir şeyleri almancadan çok fazla mı çeviri yapıyorsunuz? Çünkü ben kendimi kontrol ettiğimde benimde ingilizce diğer hesaplarımda solda türkçe var sadece sürekli ingilizce çeviri kullandığım hesabın ingilizce(sol taraf)

Ekler

• 1705756841184.png
    1705756841184.png
    9.9 KB · Hit: 37
Bir şeyleri almancadan çok fazla mı çeviri yapıyorsunuz? Çünkü ben kendimi kontrol ettiğimde benimde ingilizce diğer hesaplarımda solda türkçe var sadece sürekli ingilizce çeviri kullandığım hesabın ingilizce(sol taraf)
Yok hocam Almanca'yı 2-3 sefer falan kullandım onun dışında her zaman İngilizce gerek oluyor.

Geri