Neler Yeni

Trapstar ve Hoodrich markalarını Türkiye'de bulabilir miyim?

CVS06

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Batuhan Çavuş
Arkadaşlar ben Trapstar ve Hoodrich marka ürünler almak istiyorum fakat ben bulamadım.Türkiyede satışı var mı?

CesarVialpando

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
729
İsim
CesarVialpando
Arkadaşlar ben Trapstar ve Hoodrich marka ürünler almak istiyorum fakat ben bulamadım.Türkiyede satışı var mı?
Aradan 3 ay geçmiş ama yine de yazayım. Hoodrich marka ürünlerin bazıları Aksesuarix sitesinde satışa çıkıyor ama Trapstar ürünleri Türkiye'de yok :( Bir iki tane montu vardı Letgo'da onlar da 1500 TL gibi acayip fiyatlar istemişler.

CVS06

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Batuhan Çavuş
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Aradan 3 ay geçmiş ama yine de yazayım. Hoodrich marka ürünlerin bazıları Aksesuarix sitesinde satışa çıkıyor ama Trapstar ürünleri Türkiye'de yok :( Bir iki tane montu vardı Letgo'da onlar da 1500 TL gibi acayip fiyatlar istemişler.
Sağol reis bende baya beğeniyodum yabancı ülkelerde görüyodum ama yavaş yavaş türkiyede bazı modelleri çıkmaya başladı

CesarVialpando

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
729
İsim
CesarVialpando
Sağol reis bende baya beğeniyodum yabancı ülkelerde görüyodum ama yavaş yavaş türkiyede bazı modelleri çıkmaya başladı
Bir şey değil. Geçen hafta bir instagram sayfasında trapstar hoodie ve eşofman altı takımı satışa çıkmıştı. Ona da 1000 TL gibi bir fiyat istemişler :D Nadir olduğu için %99 ihtimal.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,017,794
Üyeler
161,345
Son üye
burdurline
Top Bottom