Reindi
80+ Silver
pek almış gibi durmuyorsun ama sen bilirsinBendeki 64gb olandı 130k'ya almıştım![]()
pek almış gibi durmuyorsun ama sen bilirsinBendeki 64gb olandı 130k'ya almıştım![]()
Git ötede ağla. Windows kuramadın diye bize çemkirme. Vereydin bilene ağlamazdın. Sana da daha cevap vermeyeceğim. Adamlar laptop çalışıyor diye gönderince görürüm seni.Evet anlamıyor olabilirim ama nereden öğrenmem gerektiğini çok iyi biliyorum ve ikinci kere boş yapmışsın aşağıdaki videoya göre windowsu kurdum.
sakin ol git bir papatya çayı iç sinirin kimseye faydası yokGit ötede ağla. Windows kuramadın diye bize çemkirme. Vereydin bilene ağlamazdın. Sana da daha cevap vermeyeceğim. Adamlar laptop çalışıyor diye gönderince görürüm seni.
Ne gibi duruyorum allah aşkına ya aldım işte 64gb 2tb mükemmeldi ama sanırım laptopa windowsu yanlış yükledim ondan dolayı donuyormuş ama öyle olduğunu pek sanmıyorpek almış gibi durmuyorsun ama sen bilirsinram 64 olacağına 32 olsun güvenilir yerden alırım sonuçta ram takviyesi yapabiliyorsun
Şu an inceleniyor diye gözüküyor firmaya mesaj çeksem kendileri windowsu silim yükleseler olurmu kabul ederlermi?Git ötede ağla. Windows kuramadın diye bize çemkirme. Vereydin bilene ağlamazdın. Sana da daha cevap vermeyeceğim. Adamlar laptop çalışıyor diye gönderince görürüm seni.
bir bilgisayara 130k vereceğim windows yüklemeden yollayacaklarNe gibi duruyorum allah aşkına ya aldım işte 64gb 2tb mükemmeldi ama sanırım laptopa windowsu yanlış yükledim ondan dolayı donuyormuş ama öyle olduğunu pek sanmıyor
freedos ise gayet normal.bir bilgisayara 130k vereceğim windows yüklemeden yollayacaklarbaşlarım öyle firmaya nerden aldın birader bu bilgisayarı sen
Kutu kapalı geliyor sorun çıkarsa üstlenmemek için iştebir bilgisayara 130k vereceğim windows yüklemeden yollayacaklarbaşlarım öyle firmaya nerden aldın birader bu bilgisayarı sen
Cehalet değilde sinir diyelim ama sorunun bende olduğunu yavaş yavaş anlamaya başladımKonuyu biraz okuyayım dedim cehalet fışkırıyor maşallah. Cevap veren arkadaşların sabırlarını tebrik etmek lazım
Abi ne 20 günü ya 100 tl lik mousepad aldim ürün elime ulaşmadı 1 ay boyunca para iadesi alamadim bukdr kötü bir sistem hayatimda görmedim senin paranın iade edilmesi 2 ay alir tahminimceE peki fotoğraftaki hakkım ne olucak?
Yok aga sorun windowstan galiba bir kontrol ettireyim ona göre iadeye vereceğimAbi ne 20 günü ya 100 TL lik mousepad aldim ürün elime ulaşmadı 1 ay boyunca para iadesi alamadim bukdr kötü bir sistem hayatimda görmedim senin paranın iade edilmesi 2 ay alir tahminimce
.ddddddSalladığımı kim söyledi? Bizzat aynı durumu yaşadım. 48 gün sonra para hesabıma geçti. Satıcı da direkt Trendyol'du. Bu arada Cimer'e şikayet ettiğim için 48. günde iade yapıldı. Eğer şikayet etmeseydim muhtemelen daha da uzatacaklardı.
Bu arada aldığım laptopta aşırı ısınma sorunu vardı. Şimdi ona da sallama dersin diye söylüyorum. Maksimum 103.8 dereceye ulaştım. Termal limiti BIOS üzerinden yazmamışlar. Teknik servisle görüşmem istendiği için görüştüğümde 120 dereceye kadar yolu olduğu söylendi.Tabii efendim..