Karta para atmaya gidecektim şimdi acele etmemeye karar verdim teşekkürler.Herkes tek kursunluk mermisini bəzən yanlış kullanıyor (şans işi fakat riske atılmaya değmez)Alıntıyı görüntüle
Alacağınız ürün'də başlığın altına bakin örnek su saat içinde sipariş verirseniz kargo'da diye
Daha sonrasında digər konuda arkadaşa oneride bulunduğum oneriyi yapacaksınız siparişlerim kısmından mesafeli satış sözleşmesine tıklayın aşağıda satıcının numarası olacak o numaraya wp'den bugün kargo'ya verirmisiniz acil ihtiyacım var yazın + sipariş no ekleyin isim soyisim vs gonderin bu şekilde hızlandırmış olursunuz süreciAlıntıyı görüntüle
Bugün sipariş vermeyin bence siz bilirsiniz fakat iptal ediliyor genellikle siparişler yarın kargo saatine yakın ve oneride bulunduğum şekilde su saate sipariş verirsen kargoda gibi ürün alırsan kargoya verilir ürün satıcıyı biraz darlaman lazım
O zmn sabah okula giderken atarım parayı okuldayken bakarız bi şekil de sabah 9-10 gibi sipariş etsem sıkıntı olur mu ?Gece kargo olayı olsa acele etmen iyi olurdu ama dediğim gibi gece kargo olayı yok
İptal olanlarinki kac dakikada oldu? Benim 30dk oldu daha iptal olmadi.Gece kargo olayı olsa acele etmen iyi olurdu ama dediğim gibi gece kargo olayı yok
Ürünlerin saatlerine bak ona görə sipariş ver uzun sürerse iptale düşmə olasılığı varO zmn sabah okula giderken atarım parayı okuldayken bakarız bi şekil de sabah 9-10 gibi sipariş etsem sıkıntı olur mu ?
Alacağın ürüne görə saat dəgisiyor ama mantık aynıSende misal alacağın üründe kaç saat gisterio altta yarın verilsin diye
1 saat önce almıştım.Kargodami yoksa yenimi sipariş verdin
Umarım hocam ya. Vallaha açgözlülük yapmıyorumda, kıyafete ihtiyacım vardı.Umarım iptal olmaz yarına