inşallahParayı iade ederler en azından dimi ?
neden pc kötüWarlock kötü.
Attığın PC'de kötü.
ssdsini kesin değiş o sisteminhttps://www.trendyol.com/gamepower/warlock-mavi-switch-mekanik-oyuncu-klavyesi-p-3241338
KLAVYE İHTİYACI OLAN ALABİLİR 240 TL CİVARI
Mesaj otomatik birleştirildi:
Mesaj otomatik birleştirildi:
gözüm bu bebekte 6200 düşmesini bekliyorumGeForce Master | AMD Ryzen 9 7950X | 32 GB DDR5 | Asus RTX 4070 Ti Super 16 GB | 1 TB M.2 Hazır Sistem - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.com
Sayısız müşteri hizmetleriyle görüşme... her konuştuğum mh temsilcisi mağdur olmayacağımı, gerekirse farkı HB tarafından karşılanacağını söyledi ancak bu tarz olaylara bakan bir birim var sanırım. Kayıt oluşturup oraya aktarıyorlar. Bu birim de müşteri hizmetlerinin söyledikleriyle alakasız kararlar alarak siparişi iptal ediyor. Sonrasında Şikayetvar'a yazdım oradan da bir sonuç çıkmadı.peşine düşemiyor musun bu işin
sistemde ssd değiştirirsem iyiymissdsini kesin değiş o sistemin
Arkadaşlar Trendyol paylaş kazan ile ilgili ana konu açıldı mı varsa atabilir misiniz 25-26-27 Kasım
Sanki senin suçun .dEdiyorlar ama ettikten sonra hesabımı banladılar xD
Son şanslar dolar gene yükseliyo galiba.İncehesaptan'da alacağınızı alın önümüzde uzun yıllar var. Benim tek eksik parçam ekran kartı kaldı, PSU uygun olmasa onu bile yenilemeyecektim ama neyse diyelim.
Kaçırmayın dostlar. ^_^