Atyxah
80+ Silver
Kaydettim, bir sorum olcak bu 25 TL cüzdan ile Steam Wallet alabilir miyim?Biliyorum ama kaydetme lazım ne yapayım reis yeni konu açtım kaydedermisin
Alabilirsin ama 10 tl para atman gerek 10tl de trendyol yüklüyor bu kampanyayla satın alınca 10 tl cüzdanında kalıyor onuda geri karta iade edebilirsin yani paran gitmiyor ama kartta 10 tl veya alacağın ürün kadar felan para bulunması gerek teşekkürler bu aradaKaydettim, bir sorum olcak bu 25 TL cüzdan ile Steam Wallet alabilir miyim?
Trendyol etkinliğinin şeysi basınca direk kaydetme ekranına atıyorLink niye en başta ty.gl olarak görünüyor ?
Dijital ürünlerde geçerli olmuyor,steam kod almaya izin vermiyorlarKaydettim, bir sorum olcak bu 25 TL cüzdan ile Steam Wallet alabilir miyim?
Anladım teşekkürler. 25 TL'ye ne alınabilir ki adam akıllı?Dijital ürünlerde geçerli olmuyor,steam kod almaya izin vermiyorlar
mouse pad, yada 25 tl daha ekleyip rgb led alabilirsin odana, yada cnc lazer kesim duvar süsleri var, posterler var, valorantlı yada baskılı kupa bardaklar var biraz bakabilrsinAnladım teşekkürler. 25 TL'ye ne alınabilir ki adam akıllı?
ne işe yarıyor bu
Kaydet kazan klasik Trendyol kampanyası hocam.ne işe yarıyor bu
hocam kaydedince noluyor bedavayamı alıyozKaydet kazan klasik Trendyol kampanyası hocam.