Neler Yeni

Trendyol monitör iadesi hakkında

Goodman

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
27
İsim
Mert Arslan
Arkadaşlar trendyol'dan kardeşime monitör aldım dün elime ulaştı ve görüntü kalitesinin oldukça kötü olduğunu fark ettik, şimdi iade etmek istiyoruz fakat ilk geldiğinde ekranda jelatın vardı bir kısmı çıkıktı onu kardeşim komple çıkarmış bu iade sürecinde sorun olur mu? Karton kutunun da kapak kısmında bir yırtılma var, koşulsuz iade hakkımı yine de kullanabilir miyim?

Berk Atmaca

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,267
İsim
Berk Atmaca
aga sen jelatini üstüne serp bi şekilde. kutuya koyup iade et. bişi olmaz

Özgürcan

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,609
İsim
Özgürcan
dene şansını yada trendyolu ara bi konuş belki oradan da alırsın bilgi

MertMC

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,056
İsim
Mertcan Ceylan
kutuya sağlam koy aldığın her şeyi eksiksiz koy iade et bir şey olmaz

Yasin / EsquaReD

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,015
İsim
Yasin
Elektronik ürün kutusu açılmış, satıcının iadeyi reddetme imkanı var. Yine de şansını denersin. Ücret iadesi için servisten iade onay raporu alman lazım.

Goodman

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
27
İsim
Mert Arslan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Cevaplar için teşekkürler arkadaşlar dediğiniz gibi bişi :D olmadı. Kutuyu güzelce paketledik, yırtık olan açma kısmını da bantladık iadeyi kabul ettiler.

İade ettiğimiz monitör buydu, hayatımda böyle dandik bir monitör görmedim. 2007 senesinden kalma monitörler bile daha güzel görüntü veriyor. Uyarayım dedim.

Ucuz etin yahnisi gerçekten yenmezmiş :D

AltDnc

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
264
İsim
Altuğ
Cevaplar için teşekkürler arkadaşlar dediğiniz gibi bişi :D olmadı. Kutuyu güzelce paketledik, yırtık olan açma kısmını da bantladık iadeyi kabul ettiler.

İade ettiğimiz monitör buydu, hayatımda böyle dandik bir monitör görmedim. 2007 senesinden kalma monitörler bile daha güzel görüntü veriyor. Uyarayım dedim.

aga niye böyle bir monitöre para verdiniz ki resmini bile görünce midem bulandı

Goodman

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
27
İsim
Mert Arslan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
aga niye böyle bir monitöre para verdiniz ki resmini bile görünce midem bulandı
Kardeşime aldığım için ucuz monitör aldım ama ben bu kadar kötü beklemiyordum :D bir şekilde idare etsin çok sevdiğim kardeşimi diye düşündüm ama maalesef idare edecek gibi değildi.

Asus vs197D bile daha iyidir :D geçmiş olsun valla
1663768919469.png

Top Bottom