🔥İndirim 🔥 Trendyol Plus Üyelik Paketi 🔥 55 TL 🔥 İlk Defa Alacaklara Özel !

Trendyol Plus ile laptoplar dahil %20 net indirim yapmışlardı, o kampanya efsane idi. Keşke yine öyle şeyler gelse...

Ilk ay 55 sonra 75. Geçen 75 ödedim. Ilk aydan sonra kargo parası ödememe dışında bir +sı yok 750ye 100 kupon diyor ürünlerin %80inde geçmiyor.

20 lira için sıcak fırsat ne kadar mantıklı bilemedim

Sitede yazanlar dışında kaçırdığım bir avantajı var mı? almak için kendimce sebep göremedim.

Sporla aram yok, yt premium işime yaramıyor çünkü yıllık paketi kullanıyorum, fiyat hb premiuma göre daha pahalı ve hb premium bence daha iyi.

1₺ akaryakıt indirimi olsa ülkede petrol kalmayacağı için demem tabii
Mantıklı Bir Yaklaşım Ama Olasılığı Düşük Bence :)
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Sitede yazanlar dışında kaçırdığım bir avantajı var mı? almak için kendimce sebep göremedim.

Sporla aram yok, yt premium işime yaramıyor çünkü yıllık paketi kullanıyorum, fiyat hb premiuma göre daha pahalı ve hb premium bence daha iyi.
HB Sadece Blutv Veriyordu :)

Mantıklı Bir Yaklaşım Ama Olasılığı Düşük Bence :)
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

HB Sadece Blutv Veriyordu :)
blu tv (hbo) gayet memnunum sonuçta yaptıkları diziler hep en iyileri oynuyor, 1 aylık hbo parasına 1 yıllık hb premium var ve hepsiparalarda ara sıra işimi görüyor. Vodafone ve hepsiburada kampanyaları da arada işimi görüyor. Galiba fazla trendyol kullanmıyorum onla da alakalı olabilir.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,156,515
Üyeler
183,789
Son üye
yuppir
Geri