- Reaksiyon skoru
- 945
- Konu Sahibi Konu Sahibi
55 TL Gibi Bir Fiyata Güzel Şeyler Sunuyor Gerçekten .1 ay tod veriyor fena değil güzel şeyler var alınır
YT Premium , Spotify , Tod , Exxen V.b .
55 TL Gibi Bir Fiyata Güzel Şeyler Sunuyor Gerçekten .1 ay tod veriyor fena değil güzel şeyler var alınır
1 TL Akaryatık İndirimi İçin Öyle Demiyorsun20 lira için sıcak fırsat ne kadar mantıklı bilemedim
1₺ akaryakıt indirimi olsa ülkede petrol kalmayacağı için demem tabii1 TL Akaryatık İndirimi İçin Öyle Demiyorsun![]()
Mantıklı Bir Yaklaşım Ama Olasılığı Düşük Bence1₺ akaryakıt indirimi olsa ülkede petrol kalmayacağı için demem tabii
HB Sadece Blutv VeriyorduSitede yazanlar dışında kaçırdığım bir avantajı var mı? almak için kendimce sebep göremedim.
Sporla aram yok, yt premium işime yaramıyor çünkü yıllık paketi kullanıyorum, fiyat hb premiuma göre daha pahalı ve hb premium bence daha iyi.
blu tv (hbo) gayet memnunum sonuçta yaptıkları diziler hep en iyileri oynuyor, 1 aylık hbo parasına 1 yıllık hb premium var ve hepsiparalarda ara sıra işimi görüyor. Vodafone ve hepsiburada kampanyaları da arada işimi görüyor. Galiba fazla trendyol kullanmıyorum onla da alakalı olabilir.Mantıklı Bir Yaklaşım Ama Olasılığı Düşük Bence
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
HB Sadece Blutv Veriyordu![]()