Neler Yeni

Trendyol tarafından mağduriyet yaşıyorum

sinceover

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
28
İsim
Mehmet ali duman
Arkadaşlar bundan 2 hafta önce trendyoldan alışveriş yaptım ve alışverişi iptal edip trendyol cüzdana para iadesi yaptılar. Ben de parayı kartıma aktardım yaklaşık 650 TL idi alışverişin ve sadece 17 tlsini kartıma aktarıldı.Her gün aradım sordum biz de işlem yapıldı gözüküyor dendi ama bankayla görüştüğümde böyle bi işlemin olmadığı söylendi. 10 iş gününde gelicektir dendi 10 iş gününü geçti hala gelen para yok her gün soruyorum hep aynı cevaplar yetkili birimlere ilettik demeler. Ne yapmalıyım çünkü artık bir sonuç alamıcağımı dişünüşüyorum. Ve bu mağduriyeti yaratan firmanın trendyol olması ayrıca korkutuyor çünkü bunu yapan trendyol ise diğerleri ne yapmaz.. Ayrıca hepsiburada Dan da para iadesi oldu 3 gün önce ve gününde param hesabıma yatırıldı. Bankayla ilgili bir sorun olmadığı aşikar.

SatisFaction

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,121
İsim
Muhammet
Büyük ihtimal bankayla alakalıdır.
Trendyoldan o kadar alışverişim oldu trendyol cüzdan ile hiç bir sorun yaşamadım.
İade olsun para aktarma olsun sorunsuz gerçekleştirdim.
Cüzdandan yaptığım iadelerde en fazla 2 günde hesabıma geçti.

sinceover

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
28
İsim
Mehmet ali duman
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Trendyol a gerçekten büyük bir antipatim var. Arada güzel şeyler indirime giriyor ama zor durumda kalmadıkça onlardan bir şey almıyorum.
Ben de bundan sonra öyle yapacağım ama şuan paramı nasıl alabilirim onu düşünüyorum

Gl0ve

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
964
İsim
Yusuf Kadir ORAL
Kanka Trendyol bence müşteri memnuniyetine en çok değer veren firma bir kaç kez daha ara ve sorununu belirt

sinceover

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
28
İsim
Mehmet ali duman
Büyük ihtimal bankayla alakalıdır.
Trendyoldan o kadar alışverişim oldu trendyol cüzdan ile hiç bir sorun yaşamadım.
İade olsun para aktarma olsun sorunsuz gerçekleştirdim.
Cüzdandan yaptığım iadelerde en fazla 2 günde hesabıma geçti.
Şikayet var da bir sürü böyle şikayet var siz şanslısınız sanırım ama bankayla kaç kez görüştüm hepsiburada parayı iade ederken sorun olmadı 1 günde geldi

LordHasan

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
Arkadaşlar bundan 2 hafta önce trendyoldan alışveriş yaptım ve alışverişi iptal edip trendyol cüzdana para iadesi yaptılar. Ben de parayı kartıma aktardım yaklaşık 650 TL idi alışverişin ve sadece 17 tlsini kartıma aktarıldı.Her gün aradım sordum biz de işlem yapıldı gözüküyor dendi ama bankayla görüştüğümde böyle bi işlemin olmadığı söylendi. 10 iş gününde gelicektir dendi 10 iş gününü geçti hala gelen para yok her gün soruyorum hep aynı cevaplar yetkili birimlere ilettik demeler. Ne yapmalıyım çünkü artık bir sonuç alamıcağımı dişünüşüyorum. Ve bu mağduriyeti yaratan firmanın trendyol olması ayrıca korkutuyor çünkü bunu yapan trendyol ise diğerleri ne yapmaz.. Ayrıca hepsiburada Dan da para iadesi oldu 3 gün önce ve gününde param hesabıma yatırıldı. Bankayla ilgili bir sorun olmadığı aşikar.
Hocam işin peşine düş ben 1 TL için düştüm bu şirketler hepimizden zengin.
Trendyoldan dekont veya işlem numarası iste iade yapıldı ise bunu verirler bu numarayı bankaya ilet çözülecektir

sinceover

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
28
İsim
Mehmet ali duman
Kanka Trendyol bence müşteri memnuniyetine en çok değer veren firma bir kaç kez daha ara ve sorununu belirt
Her gün 3 kez aradım knk hep aynı şeyi diyorlar "yetkili birime ilettim"
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam işin peşine düş ben 1 TL için düştüm bu şirketler hepimizden zengin.
Trendyoldan dekont veya işlem numarası iste iade yapıldı ise bunu verirler bu numarayı bankaya ilet çözülecektir
Knk kaç kez istedim ve Cüzdandan aktarım olduğu için dekont veremiyoruz dediler

Jaess

80+ Gold
En İyi Cevap
4
Trendyol a gerçekten büyük bir antipatim var. Arada güzel şeyler indirime giriyor ama zor durumda kalmadıkça onlardan bir şey almıyorum.
Bende aynı senin düşüncendeydim. Trendyoldan çok uzun bir süre uzak kaldım bir ısınamamıştım kendisine fakat şuan neredeyse her alışverişimi oradan yapıyorum sık sık indirim kampayanlar ile kuponlar vermesi, kargo şirketinin cidden çok iyi olması beni kendisine ısındırdı baya.

baltazar

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,643
İsim
A.Ş.
İlgilendiği Kategoriler
Güç Kaynakları
Bende iade'de sorun yaşadım. İade kargosu üzerinden 14 gün geçtiği halde adrese teslim edilmediii. Sonra tüketici hakem heyetine gidiyorum yasal haklarım var Ticaret Bakanlı'ğının böyle bir maddesi vara dedi beni arayıp aynı gün paramı iade ettiler :/
Sende Tüketici hakem heyetine gideceğini söyle canlı desteğe seni hemen ararlar.

LordHasan

80+ Platinum
En İyi Cevap
9

Mesaj otomatik birleştirildi:

Knk kaç kez istedim ve Cüzdandan aktarım olduğu için dekont veremiyoruz dediler

hocam iadenin de dekontu olur benim bildiğim nasıl yokmuş her işlem için banka bir dekont veya işlem nosu belirlemiyor mu ?
(Mobilden yazınca etiketleri çok yanlış yaptın düzeltemedim kusura bakmayın)

baltazar

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,643
İsim
A.Ş.
İlgilendiği Kategoriler
Güç Kaynakları
Aynısını sürekli bana yaptılar dediğimi yaz sen canlı desteğe
Bende iade'de sorun yaşadım. İade kargosu üzerinden 14 gün geçtiği halde adrese teslim edilmediii. Sonra tüketici hakem heyetine gidiyorum yasal haklarım var Ticaret Bakanlı'ğının böyle bir maddesi vara dedi beni arayıp aynı gün paramı iade ettiler :/
Sende Tüketici hakem heyetine gideceğini söyle canlı desteğe seni hemen ararlar.

Jaess

80+ Gold
En İyi Cevap
4
Bende aynı senin düşüncendeydim. Trendyoldan çok uzun bir süre uzak kaldım bir ısınamamıştım kendisine fakat şuan neredeyse her alışverişimi oradan yapıyorum sık sık indirim kampayanlar ile kuponlar vermesi, kargo şirketinin cidden çok iyi olması beni kendisine ısındırdı baya.
Özellikle kupon konusunda diğer siteler gibi saçma sapan alt limit koymuyorlar genellikle.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,016,069
Üyeler
160,936
Son üye
riwlrod
Top Bottom