Neler Yeni

Yardım Trendyoldan 2500VP Aldım Gelmedi

Nasparus

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,688
İsim
Yusuf
İlgilendiği Kategoriler
Sistem Toplama, JS, İktisat, Felsefe, İslam, Müzik
Bugün gece saat 2.30 da 2500 VP satın aldım yorumları çok iyi olan bir satıcı zaten önceden steam cüzdan koduda alıyordum aynı kişiden. 109 tl den 96 ya düşmüştü normalde 125 tl alayım dedim aldıktan sonra farkettim adres bilgilerimde benim telefon numaram yok saçma sapan bir numara ve adres var. Heryerden ulaşmaya çalıştım ama bir türlü ulaşamadım satıcıya. Adres bilgileri kısmında mail yok bunlar mail bilgisini nerden alıyor acaba çünkü hem sms hem de mail olarak gönderileceğini söylüyorlar ama mailime hiçbir şekilde gelmedi iptal de edemiyorum "siparişiniz alındı" da kaldı. Ne yapmam gerek lütfen yardım edin.

AdomSegat

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,777
İsim
Adem oku
hoydaaaa bende tam 1250 alıcaktım şimdi şüphelendim bak

sbaran21

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
142
İsim
Sefer Baran Demir
Bugün gece saat 2.30 da 2500 VP satın aldım yorumları çok iyi olan bir satıcı zaten önceden steam cüzdan koduda alıyordum aynı kişiden. 109 TL den 96 ya düşmüştü normalde 125 TL alayım dedim aldıktan sonra farkettim adres bilgilerimde benim telefon numaram yok saçma sapan bir numara ve adres var. Heryerden ulaşmaya çalıştım ama bir türlü ulaşamadım satıcıya. Adres bilgileri kısmında mail yok bunlar mail bilgisini nerden alıyor acaba çünkü hem sms hem de mail olarak gönderileceğini söylüyorlar ama mailime hiçbir şekilde gelmedi iptal de edemiyorum "siparişiniz alındı" da kaldı. Ne yapmam gerek lütfen yardım edin.
GEREKSİZ MAİLLERE BAK

Squex

80+ Silver
Dostum adresin değişmiş ise hesabında bir şeyler olmuştur. Çalınmış olabilir bence çünkü durduk yere adresin ve telefon numaran değişmiş olamaz.
Maillinde bütün mailler bölümünü kontrol edebilirsin

e_mir

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Canlı destek ile görüşün.

smsísmαíl

80+ Silver
Dolandırıldım la - YouTube

Nasparus

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,688
İsim
Yusuf
İlgilendiği Kategoriler
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Adres yerinde doğru telefon numarası olsa bile gelmezdi çünkü hala sipariş alındı kısmında.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Canlı destek ile görüşün.
Daha demin görüştüm Dijital ürünleri iptal olmuyormuş, Telefon numarasını güncelleyemiyormuşuz çünkü kod gönderilmeye başlanmış. Teşekkürler trendyol.

Son düzenleme:

Nasparus

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,688
İsim
Yusuf
İlgilendiği Kategoriler
Mailime gelirse sorun yok çünkü telefon numarasını 511 111 11 olarak girmişim sipariş hala alındı olarak gösteriyor normalde 5 dk içinde gelmesi gerekiyor. Kafam çok karışık.

Top Bottom