Neler Yeni

Öneri Trendyoldan Veigar isimli Kullanıcan Alışveriş Yapmayın.!

yrdmpls

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
42
İsim
Mameti başçık
1690905380929.png
Bu arkadaşdan Psu Aldım 850w asus rog strix adama sorular sordum çizik ürün gönderiyormuşssunuz falan gibisinden yorumlarda hasarlı ürün göndermiş çünkü bununla ilgili efendim bir ara ürünler firmadan bize jelatinsiz geldi gibisinden safsatada bulundular herneyse.Siparişi verdim geldi birde ne göreyim hasarlı kutusu açılmış yorumu olan aynı ürünü bana yollamışlar.İsimlerinide değiştirmişler yeni isimlerinide atıcam bu dışı soyulmuş ürünü başkasına atmışlar o yememiş dedimki bu ürün gelmez dimi dedim yok efendim o ürün iade edilmedi falan herneyse gelen ürün ilk arkadaşa kitlenmeye çalışılan ürün yani dışında soyulmalar olup dp tuşunun olmadığı ezikleirnin olduğu kutusnun ezikler ve herşeyinin açılmış halde olduğu bir kutu.
1690905597751.png
1690905664142.png

Bunlar benim yorumlarım ürün btw benden önceki alan arkadaşın fotoğraflı yorumuda budur.
1690905730117.png

1690905853085.png

Firma isimini Veigardan değiştirip SoundWare Aero yapmıştır bu dürüst olmayan satıcıdan ürün almayın derim size bu kadar.Hayatımda bunun kadar 0 jelatinli bir 0 kutu daha görmemiştim.Bilgilendirmem bitmiştir.

Sekibayashi

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
yazık gerçekten ...

umutbeedir

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
216
İsim
Umut BEDİR
İlgilendiği Kategoriler
Tasarım ve Oyun
Instagram
chox.ia
Steam
https://steamcommunity.com/id/untiliwin/
Discord
umt.bdr
çok yazık bunları barındırmalarına anlam veremiyorum

yrdmpls

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
42
İsim
Mameti başçık
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

umutbeedir

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
216
İsim
Umut BEDİR
İlgilendiği Kategoriler
Tasarım ve Oyun
Instagram
chox.ia
Steam
https://steamcommunity.com/id/untiliwin/
Discord
umt.bdr
Gerçekten şikayet ettim ve sonuç firma ad değiştirmiş mükemmel diyebilirmiyiz trendyo için
Mesaj otomatik birleştirildi:

Gerçekten şikayet ettim ve sonuç firma ad değiştirmiş mükemmel diyebilirmiyiz trendyo için eski kaliteside kalmadı trendyolun
İnsanlar paraya tapar olmuş.

Sekibayashi

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Gerçekten şikayet ettim ve sonuç firma ad değiştirmiş mükemmel diyebilirmiyiz trendyo için
Mesaj otomatik birleştirildi:

Gerçekten şikayet ettim ve sonuç firma ad değiştirmiş mükemmel diyebilirmiyiz trendyo için eski kaliteside kalmadı trendyolun
insanları dolandırarak nasılda rahat uyuyorlar para kolay kazanılmıyor bu zamanda özellikle emekçiler için ... Trendyol çok ağırlıgı yada yaptırımı yok gibi geldi bana isteyen istedi gibi pazar açıp satış yapabiliyor zaten

yrdmpls

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
42
İsim
Mameti başçık
insanları dolandırarak nasılda rahat uyuyorlar para kolay kazanılmıyor bu zamanda özellikle emekçiler için ... Trendyol çok ağırlıgı yada yaptırımı yok gibi geldi bana isteyen istedi gibi pazar açıp satış yapabiliyor zaten
aynen aynen boş bir platform oldu ilk kurulduğu ve patladığı zaman amazon gibi hedefleri vardi en ufak teknolojik ürün sorununda koşulsuz iade kabul ediyorlardı alibabaya satın aldığındamı ne oldu anlamadım ürün kırak geliyor iade diyorum onu bile kabul etmiyorlar dedim hey gidi heyyyy

Sekibayashi

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
aynen aynen boş bir platform oldu ilk kurulduğu ve patladığı zaman amazon gibi hedefleri vardi en ufak teknolojik ürün sorununda koşulsuz iade kabul ediyorlardı alibabaya satın aldığındamı ne oldu anlamadım ürün kırak geliyor iade diyorum onu bile kabul etmiyorlar dedim hey gidi heyyyy
Artık güvenmiyorum ben de bir de alış veriş yaparken satıcı firma bi araştırın yorumlara göz atın

yrdmpls

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
42
İsim
Mameti başçık
Artık güvenmiyorum ben de bir de alış veriş yaparken satıcı firma bi araştırın yorumlara göz atın
ya satıcıya zerre güvenmedim bozuk ürün yolladı diye adama soru soruyorum adam diyorki efendim o kargoda öyle olmuş outlet olarak duruyor isterseniz onuda alabilirsiniz dediler dedim 0 0 gelicek efendim jelatinli falan geldiği gibi kuryeye dur geliyorum derken adam uçtu gitti.İnsanlar her seferinde beni şaşırtmayarak dahada hayal kırıklığın uğratıyorlar.

FatZeus

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
177
İsim
İlker Mutlu Fil
Ben şeye şahit oldum. Hassas tartı (0-10KG) satıyorlar işte aynı markadan 3 satıcı var. Birisi full çorap göndermiş adamdan hala alıp yorum yapanlar vardı. :D Çok bir şey yapabilir misin bilmiyorum ya seni çok uğraştıracak bu adam ama eğer uğraşmak istersen.

johan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,591
İsim
ismail
''btw'' kısmına kadar okuyabildim.

yrdmpls

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
42
İsim
Mameti başçık
Ben şeye şahit oldum. Hassas tartı (0-10KG) satıyorlar işte aynı markadan 3 satıcı var. Birisi full çorap göndermiş adamdan hala alıp yorum yapanlar vardı. :D Çok bir şey yapabilir misin bilmiyorum ya seni çok uğraştıracak bu adam ama eğer uğraşmak istersen.
ben çözüme ulaştım geri iade zorunlu kabul ettiler sadece insanları bir tık daha farkınlaştırmak ve dikkatli olamaları için oluşturdum bu postu

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,050,367
Üyeler
166,744
Son üye
tuna077
Top Bottom