Neler Yeni

Trojen yedim format atmadan nasıl temizlerim

Depibey

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
29
İsim
Önder Berber
Photoshop crack indirmek istedim indirdim kurduktan 1 saat sonra bilgisayarımda kayıtlı olan tüm hesaplardan kendi reklamlarını yapıp profil resimlerini fln değiştirdiler discord bile gitti. bitane antivirüs kurdum tarattım ama hala emin değilim kaldırıldığından. içinde çok fazla gerekli uygulama dosya vs var format atmadan temizlemem gerek. tavsiye ettiğiniz bir tarama programı varmı?

MuratAbiGF Fedaisi

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,214
İsim
İlker
İlgilendiği Kategoriler
Ekipmanlar,Sistem Parçaları,Teknik ve Yazılımsal Sorunlar vb.
Instagram
ahmetkayaofficial01
Discord
Ahmetkaya#9513
Photoshop crack indirmek istedim indirdim kurduktan 1 saat sonra bilgisayarımda kayıtlı olan tüm hesaplardan kendi reklamlarını yapıp profil resimlerini fln değiştirdiler discord bile gitti. bitane antivirüs kurdum tarattım ama hala emin değilim kaldırıldığından. içinde çok fazla gerekli uygulama dosya vs var format atmadan temizlemem gerek. tavsiye ettiğiniz bir tarama programı varmı?
Bendede oldu artık pcniz zombi olmuş mecbur usb format atacaksınız ve tüm hesaplarınızın şifresini değiştireceksiniz

Depibey

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
29
İsim
Önder Berber
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bendede oldu artık pcniz zombi olmuş mecbur usb format atacaksınız ve tüm hesaplarınızın şifresini değiştireceksiniz
hesapların tamamının şifresini değiştirdim tarama programıyla inşallah çözerim format son tercih

misfit

80+ Gold
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,669
İsim
misfit
Yedek alıp format atman çok daha sağlıklı olur.

Top Bottom