Reindi 80+ Silver Katılım 20 Haziran 2020 Mesajlar 4,497 Bugün, 18:54 #1 hiç bir şey yapmıyor güncelleme yükle çıkmıyor veya tepki vermiyor sadece yükleniyor diyor
kyloitch 80+ Bronze Katılım 7 Ağustos 2024 Mesajlar 1,300 Dahası Reaksiyon skoru 705 İsim Rüveyda Akın Bugün, 19:13 #2 Sil tamamen yeniden yükle veya bilgisayarı yeniden başlat öyle dene sonuçta mod bu Allah bilir hangi kodlamayı yapamadı da öyle kaldı
Sil tamamen yeniden yükle veya bilgisayarı yeniden başlat öyle dene sonuçta mod bu Allah bilir hangi kodlamayı yapamadı da öyle kaldı
Reindi 80+ Silver Katılım 20 Haziran 2020 Mesajlar 4,497 Bugün, 21:00 Konu Sahibi Konu Sahibi #3 kyloitch yazmış: Sil tamamen yeniden yükle veya bilgisayarı yeniden başlat öyle dene sonuçta mod bu Allah bilir hangi kodlamayı yapamadı da öyle kaldı Devamı için tıklayın... çoğunu yaptım olmadı
kyloitch yazmış: Sil tamamen yeniden yükle veya bilgisayarı yeniden başlat öyle dene sonuçta mod bu Allah bilir hangi kodlamayı yapamadı da öyle kaldı Devamı için tıklayın... çoğunu yaptım olmadı
T Tuna Captain 80+ Katılım 24 Şubat 2021 Mesajlar 269 Bugün, 21:01 #4 Reindi yazmış: çoğunu yaptım olmadı Devamı için tıklayın... warp aç launcheri aç gir loginle warpı kapat
Reindi yazmış: çoğunu yaptım olmadı Devamı için tıklayın... warp aç launcheri aç gir loginle warpı kapat
Reindi 80+ Silver Katılım 20 Haziran 2020 Mesajlar 4,497 Bugün, 21:40 Konu Sahibi Konu Sahibi #5 Tuna Captain yazmış: warp aç launcheri aç gir loginle warpı kapat Devamı için tıklayın... warp derken
Tuna Captain yazmış: warp aç launcheri aç gir loginle warpı kapat Devamı için tıklayın... warp derken