Neler Yeni

Yardım TT altyapı için yardım edermisiniz

Arsek

80+ Silver
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
889
İsim
mehmet yahya kara
İlgilendiği Kategoriler
ISS önerilerinde, Driver ile ilgili konularda, Donanımsal herhangi bir arızada etiketlerseniz seve seve yardımcı olurum
Discord
.arsek
Arkadaslar çok işlek bir mekanda insaatı yeni bitan bir apartmanımız var 4 dairesi bizim.

Apartmanın fiber tesisatı döşenmiş durumda.

apartmanda kablonetin çalısanlarını gömrüştüm döşicez fln diyorlardı ama hala hiçbir altyapı yok suan

bana tt nin altyapısı lazım ama tt kullanmayacağım comnet firmasını istiyorum. en kötü ihtimalle 1 tanesini tt olarak yapabiliriz.

en hızlı bu sorunu nasıl çözebiliriz.

tt nin ceosu umit önal a ne yazabilirim.

Arsek

80+ Silver
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
889
İsim
mehmet yahya kara
İlgilendiği Kategoriler
ISS önerilerinde, Driver ile ilgili konularda, Donanımsal herhangi bir arızada etiketlerseniz seve seve yardımcı olurum
Discord
.arsek
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Arsek

80+ Silver
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
889
İsim
mehmet yahya kara
İlgilendiği Kategoriler
Discord
.arsek
Son düzenleme:

Farex

80+ Silver
hocam altyapı yok hiç yok ne türknet ne kablonet ne göknet hiçbir firmanın altyapısı yok ?
Gökneti sorgular mısın? Orada türktelekomun altyapısı var mı varsa adsl vdsl gpon falan ne var onu öğrenmek için bakıcam eğer orada da hiçbir şey yok ise tek şansın dilekçe vermek olucaktır büyük itimal.

Arsek

80+ Silver
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
889
İsim
mehmet yahya kara
İlgilendiği Kategoriler
Discord
.arsek
Gökneti sorgular mısın? Orada türktelekomun altyapısı var mı varsa adsl vdsl gpon falan ne var onu öğrenmek için bakıcam eğer orada da hiçbir şey yok ise tek şansın dilekçe vermek olucaktır büyük itimal.
HOCAM SORGULADIM YOK

Arsek

80+ Silver
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
889
İsim
mehmet yahya kara
İlgilendiği Kategoriler
Discord
.arsek
Kardeşim ilk TT ye dilekçe ver ama öncelikle sen Kablonetin sokağına geldiğine emin isen sana bir güzellik yapabilirim tanıdık ile binaya kurulumu kısa sürede yaptırtabilirim.
mersinde oturuyorum tercihim tt ama bir bakmam lazım

QCerberusQ

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
546
İsim
Furkan Enes Kaplan
btk dan şikayet açın adres bilgilerinizi belirtmeyi unutmayın

silinenuye785438

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
Arkadaslar çok işlek bir mekanda insaatı yeni bitan bir apartmanımız var 4 dairesi bizim.

Apartmanın fiber tesisatı döşenmiş durumda.

apartmanda kablonetin çalısanlarını gömrüştüm döşicez fln diyorlardı ama hala hiçbir altyapı yok suan

bana tt nin altyapısı lazım ama tt kullanmayacağım comnet firmasını istiyorum. en kötü ihtimalle 1 tanesini tt olarak yapabiliriz.

en hızlı bu sorunu nasıl çözebiliriz.

tt nin ceosu umit önal a ne yazabilirim.
Türk telekom genel müdürlüğe git. Oradan başvuru yap veya daha önceden zaten yaptıysan talebini yineleyip ısrarcı ol.

Arsek

80+ Silver
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
889
İsim
mehmet yahya kara
İlgilendiği Kategoriler
Discord
.arsek
Top Bottom