❌İndirim Bitti! Tudors Gömlek (Siyah/Beyaz) 4'lü Alımda Tanesi 224TL

Orjinal sitesine baktım şimdi orada da 3 gömlek 750 TL.

4 gömlek çok olur diyen sitesinden 3 tanede alabilir 750 TL ye...
Evet hepsiburadanın avantajı mağaza içi kupon galiba farklı ürünlerde sepete eklenip mesela kemer veya pijama takımı kuponla birlikte alınabilir.

Tudors 2'li Paket Siyah-Beyaz Slim Fit Kolay Ütü Teri Emen Nefes Alan Doku Dört Mevsim Erkek Gömlek

Mağaza İçinde 900TL 'ye 300TL kupon mevcut tüm ürünlerde geçerlidir.

2 'li Gömlek 2 Adet Alımda (4 Gömlek) Adet Fiyatı 224TL 'ye düşmektedir.
Sepette Çıkan Kuponu Uygulayın.
⚠️Mağaza içi aramaya 2 li gömlek yazınız

Alıntıyı görüntüle

Alıntıyı görüntüle

Diğer Ürün
Tudors Erkek Regular Fit Pamuklu Düğmeli Yaka Beli Lastikli Desenli Pijama Takımı
2 'li Alımda 374TL

⚠️ Mağaza içi Aramaya Pijama Takımı Yazınız.

Alıntıyı görüntüle

Tudors Deri Kemerler
219₺-239₺-259₺
⚠️ Kemer
Yazarak Aratınız
Alıntıyı görüntüle
gömlek bölümünü bulamadım

Non-iron özelliği altında satılan hiçbir ürünü almıyorum. Naylon giymekle eş değer görüyorum. Ürünün bir e-ticaret sitesinde soru ve cevap bölümünde "Merhaba, Ürün bilgilerine göre, "2'li Paket Siyah-Beyaz Slim Fit Kolay Ütü Teri Emen Nefes Alan Doku Dört Mevsim Erkek Gömlek" ürünü %100 Polyester içermektedir. Ürün özelliklerinde pamuk içeriği bulunmamaktadır. Ürün tamamen polyester kumaştan üretilmiştir. Keyifli alışverişler dileriz." yanıtı verilmiş.

Non-iron özelliği altında satılan hiçbir ürünü almıyorum. Naylon giymekle eş değer görüyorum. Ürünün bir e-ticaret sitesinde soru ve cevap bölümünde "Merhaba, Ürün bilgilerine göre, "2'li Paket Siyah-Beyaz Slim Fit Kolay Ütü Teri Emen Nefes Alan Doku Dört Mevsim Erkek Gömlek" ürünü %100 Polyester içermektedir. Ürün özelliklerinde pamuk içeriği bulunmamaktadır. Ürün tamamen polyester kumaştan üretilmiştir. Keyifli alışverişler dileriz." yanıtı verilmiş.
Mağaza içi aramaya non iron yazınız.

Bu fırsat 23:59’ da sona erecektir.
Tudors 2'li Paket Siyah-Beyaz Slim Fit Kolay Ütü Teri Emen Nefes Alan Doku Dört Mevsim Erkek Gömlek

Mağaza İçinde 900TL 'ye 300TL kupon mevcut tüm ürünlerde geçerlidir.

2 'li Gömlek 2 Adet Alımda (4 Gömlek) Adet Fiyatı 224TL 'ye düşmektedir.
Sepette Çıkan Kuponu Uygulayın.
⚠️Mağaza içi aramaya 2 li gömlek yazınız

Alıntıyı görüntüle

Alıntıyı görüntüle

Diğer Ürün
Tudors Erkek Regular Fit Pamuklu Düğmeli Yaka Beli Lastikli Desenli Pijama Takımı
2 'li Alımda 374TL

⚠️ Mağaza içi Aramaya Pijama Takımı Yazınız.

Alıntıyı görüntüle

Tudors Deri Kemerler
219₺-239₺-259₺
⚠️ Kemer
Yazarak Aratınız
Alıntıyı görüntüle
Böyle başlı atanlarin ceza yemedi lazım düzelt şu başlığı!

Elinize sağlık. Yararlandım. Evdeki gömlekler hep S beden kalmış, bu yaştan sonra tekrar S beden olamayacağımız için iyi geldi. :kedi:

Elinize sağlık. Yararlandım. Evdeki gömlekler hep S beden kalmış, bu yaştan sonra tekrar S beden olamayacağımız için iyi geldi. :kedi:
slim fit L beden giyinıyorum tudorsdan hiç ürün almadım bu sitedeki gömlekler dar kesimmi oluyor normal gömleklere göre bende biraz göbek var 80 kiloyum alsam pişman olurmuyum

slim fit L beden giyinıyorum tudorsdan hiç ürün almadım bu sitedeki gömlekler dar kesimmi oluyor normal gömleklere göre bende biraz göbek var 80 kiloyum alsam pişman olurmuyum
Yoruma yazmış birisi
170 boyum var 60 kiloyum M beden söyledim gömleğin alt kısmı dar geldi ama üst kısmı iyiydi yani pantolonun dışında giyilmez içine katmanız gerekir

Geri