Neler Yeni

Türk Telekom İnternet 35 mbps Fakat İndirme Hızı 13-18 mbps

Emre Zengin

Moderatör
En İyi Cevap
20
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,816
İsim
Emre Zengin

ArdaBKC

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
468
İsim
Arda
Bir ihtimal olabilir.
özür dilerim soru sormayı unuttum kaç günde tamir edilir eğer sorun purtlardaysa ?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Benimkisi en az 10 defa düşmüştü bir şey olmamıştı ondan kaynaklı olduğunu düşünmüyorum.
Nasıl Düştüğü de o kadar önemli benimki kafa üstü düştü diyim sana 1,5-2 metreden. İnşallah modemden kaynaklı değildir.

Emre Zengin

Moderatör
En İyi Cevap
20
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,816
İsim
Emre Zengin
özür dilerim soru sormayı unuttum kaç günde tamir edilir eğer sorun purtlardaysa ?

Nasıl Düştüğü de o kadar önemli benimki kafa üstü düştü diyim sana 1,5-2 metreden. İnşallah modemden kaynaklı değildir.
Sizin epey yüksekten düşmüş önce ekip gelsin baksın büyük ihtimalle 2 iş günü içinde gelirler.

ArdaBKC

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
468
İsim
Arda
Sizin epey yüksekten düşmüş önce ekip gelsin baksın büyük ihtimalle 2 iş günü içinde gelirler.
Teşekkür ederim. Arıza kaydını müşteri hizmetlerini arayıp oluşturacağım değilmi?

Emre Zengin

Moderatör
En İyi Cevap
20
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,816
İsim
Emre Zengin

ArdaBKC

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
468
İsim
Arda
Knk ekipler cumartesi günü geldiler kablo hasar gördü dediler ve yeni kablo taktılar sorun çözülmedi pazar günü tekrar aradım bu gün geldiler evdeki kablodada sorun varmış onuda değiştirdiler ve hızım 35mbps olan pakette 32-33 bu kadar hızlı çözmelerini gerçekten beklemiyordum 1-2 hafta gelmez diyordum fakat hemen geldiler gerçekten şaşırdım türk telekom gelişmiş.

Emre Zengin

Moderatör
En İyi Cevap
20
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,816
İsim
Emre Zengin
Knk ekipler cumartesi günü geldiler kablo hasar gördü dediler ve yeni kablo taktılar sorun çözülmedi pazar günü tekrar aradım bu gün geldiler evdeki kablodada sorun varmış onuda değiştirdiler ve hızım 35mbps olan pakette 32-33 bu kadar hızlı çözmelerini gerçekten beklemiyordum 1-2 hafta gelmez diyordum fakat hemen geldiler gerçekten şaşırdım türk telekom gelişmiş.
30 TL aldılar mı? Sorun varsa para almıyorlardı diye biliyorum.

Hayırlı olsun bu arada hızın :)

ahmetklta

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
Ahmet Kılıçtaş
Tebrik ederim,hayırlı olsun.

ArdaBKC

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
468
İsim
Arda
30 TL aldılar mı? Sorun varsa para almıyorlardı diye biliyorum.

Hayırlı olsun bu arada hızın :)
kanka biraz geç oldu kusura bakma dün okuldan geç geldiğim için hemen uyudum para almadılar

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,003,692
Üyeler
159,041
Son üye
maltepelifenerli
Top Bottom