Neler Yeni

Türkiye uzay ligine mi giriyor? TUA, Varank, ROKETSAN

Gri Caner

80+ Titanium
En İyi Cevap
7

Arkidaşlar siyasete kaydı yine konu. Lütfen (parmak şıklatması emojisi) buraya bakın.
Sadece konu üzerine yoğunlaşın.

Son düzenleme:

Mertmax

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,094
İsim
Mert Enes Deniz
İlgilendiği Kategoriler
Playstation,Racing,Pc toplama

Gri Caner

80+ Titanium
En İyi Cevap
7
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Olabilir, bence girmeliyiz. Uzay bazılarına göre parayı çöpe atmak oluyor ama bence diğer gezegenleri kesinlikle araştırmalıyız.
Ekonominin sarsıntılı günler, aylar geçirmesine rağmen böyle projeler görüyorsak bence daha bitmedik.

radasamara

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,713
İsim
rada
Ekonominin sarsıntılı günler, aylar geçirmesine rağmen böyle projeler görüyorsak bence daha bitmedik.
Hocam zaten türkiye bitmez, iktidarı savunmak için demiyorum ama türkiye çok güçsüz bir devlet değil ayrıca katar gibi dostlarımız olması bizim için çok faydalı.

Gri Caner

80+ Titanium
En İyi Cevap
7
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam zaten türkiye bitmez, iktidarı savunmak için demiyorum ama türkiye çok güçsüz bir devlet değil ayrıca katar gibi dostlarımız olması bizim için çok faydalı.
Merhaba,
Ben iktidar yanlısı biriyim. (Ha bi de iktidar yanlısına yandaş, CHP yanlısına tarafsız diyorlar ya bitiyorum). Fakat katar bizim dostumuz değil.

• Beğen
Reaksiyonlar: PROZ

PROZ

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
847
İsim
Hazer Enes Bozkurt

Türkiye asla batmayacak zaten rte her ne kadar uğraşsa da. Müslümanlığıb sancağı türkiyede.

baltazar

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,643
İsim
A.Ş.
İlgilendiği Kategoriler
Güç Kaynakları
Katar hayata renk katar. Firmaları satmak mı kurtuluş :/

radasamara

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,713
İsim
rada
Merhaba,
Ben iktidar yanlısı biriyim. (Ha bi de iktidar yanlısına yandaş, CHP yanlısına tarafsız diyorlar ya bitiyorum). Fakat katar bizim dostumuz değil.
Hocam ben parti tutmuyorum, ama katar en azından zor günde yanımızda duran sayılı devletlerden, eğer uzay liginde ülkemizin adı geçerse işler ciddileşir uzay için yatırımlar yapılır.

Gri Caner

80+ Titanium
En İyi Cevap
7
Dünya ligine bir girelim sonra düşünürüz uzayı :)
Dünya ligine girdik sen neredesin be güzel insan! Türkiye ORTA ASYA'da at koşturuyor. Rusya, ABD ve AB ile. Türkiye hep kazançlı.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar

Forum istatistikleri

Konular
1,016,520
Üyeler
161,078
Son üye
Lawuente