İ İlker G. 80+ Katılım 10 Ekim 2022 Mesajlar 32 Dahası Reaksiyon skoru 3 İsim ilker gözeten 13 Nisan 2023 #1 Bu ekran kartını yeni aldım be back plate de bir switch var performance ve quiet mode diye bu quiet mode ne işe yarıyor bilen varmı hangisinde kullanmam gerekiyor
Bu ekran kartını yeni aldım be back plate de bir switch var performance ve quiet mode diye bu quiet mode ne işe yarıyor bilen varmı hangisinde kullanmam gerekiyor
fgoren 80+ Bronze Katılım 27 Nisan 2020 Mesajlar 1,374 Dahası Reaksiyon skoru 593 İsim Fatih Gören 13 Nisan 2023 #2 Performansta kulla quite sessiz mod fan sesinden rahatsız olursan diye ama performansı da düşürüyor tabi
Performansta kulla quite sessiz mod fan sesinden rahatsız olursan diye ama performansı da düşürüyor tabi
İ İlker G. 80+ Katılım 10 Ekim 2022 Mesajlar 32 Dahası Reaksiyon skoru 3 İsim ilker gözeten 13 Nisan 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi #3 fgoren yazmış: Performansta kulla quite sessiz mod fan sesinden rahatsız olursan diye ama performansı da düşürüyor tabi Devamı için tıklayın... Anladım teşekkür ederim sağol
fgoren yazmış: Performansta kulla quite sessiz mod fan sesinden rahatsız olursan diye ama performansı da düşürüyor tabi Devamı için tıklayın... Anladım teşekkür ederim sağol