Neler Yeni

TUF RX 5600 XT OC EVO'nun BIOS'unu güncellemeli miyim?

Gri Caner

80+ Titanium
En İyi Cevap
7
Rica ederim ne demek.Her ekran kartında sanırım böyle bir şey mevcut değil.Özellikle bu seri için mevcut.Gbps değerim 12000 den 14000 Gbpsye yükseldi güncellemeden sonra.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Gerek yok arkadaşlar el elden üstündür,benim bilmediğimi arkadaş bilir,onun bilmediğini ben bilirim
Hiç ekran kartı biosu kavramı ile karşılaşmadım.
Bu her markada bios mudur yoksa tool olarak da adlandırılabilir mi?

Ekran kartında BIOS var hocam, hatta bazılarında, iki adet var.
Merhaba. Biostar b450mh oc ile ilgili hiç gelişme var mı

Bunun yanında anakart sürücüsü indirmek ne işe yarar? @caglarmtb

Ekran kartında BIOS var hocam, hatta bazılarında, iki adet var.
İlk defa duydum

caglaracikmese

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Hiç ekran kartı biosu kavramı ile karşılaşmadım.
Bu her markada bios mudur yoksa tool olarak da adlandırılabilir mi?

Merhaba. Biostar b450mh oc ile ilgili hiç gelişme var mı

Bunun yanında anakart sürücüsü indirmek ne işe yarar? @caglarmtb

İlk defa duydum
Anakart sürücüsü değil, çipset sürücüsü indirilir.
B450 çipseti varsa, AMD B450 Chipset Driver yazıp, AMD'nin sitesinden inidirebilirsin.
Biostar ahkkındahenüz bir gelişme yok maalesef.

Temple

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
73
İsim
Ahmet
Hayır ekran kartınında Biosu var.Sürücüsünden ziyade farklı bir şey.Ben MSİ 5600XT kullanan birisi olarak güncelleyebildim.Hatta Msi sayesinde güncelledim yapım videosuda paylaşmışlardı.İnanmıyorsan al kanıtı.
Hocam güncelledikten sonra bi sıkıntı yaşadınız mı windows ile ilgil veya sıcaklıkla ilgili?

Yumuklu Sucurta

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
799
İsim
Alper
Hocam güncelledikten sonra bi sıkıntı yaşadınız mı windows ile ilgil veya sıcaklıkla ilgili?
Hayır sıcaklıkla ilgili zerre sıkıntısı olmayan bir kart sadece valorantta ekran kartı sürücüsü çöktü hatası aldım oda valorantla ilgili sanırım 1 haftadır öyle bir uyarı almıyorum.

Temple

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
73
İsim
Ahmet
Hayır sıcaklıkla ilgili zerre sıkıntısı olmayan bir kart sadece valorantta ekran kartı sürücüsü çöktü hatası aldım oda valorantla ilgili sanırım 1 haftadır öyle bir uyarı almıyorum.
Bende güncellemek istiyorum da güncelledikten sonra google da siyah ekran alanı, karttan görüntü alamayanı, sıcaklığı artan kişiler görmüştüm bişey olursa 1 ay servisle uğraşmak sıkıntı

Yumuklu Sucurta

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
799
İsim
Alper
Bende güncellemek istiyorum da güncelledikten sonra google da siyah ekran alanı, karttan görüntü alamayanı, sıcaklığı artan kişiler görmüştüm bişey olursa 1 ay servisle uğraşmak sıkıntı
Benim kart modelimin incellemesi çok fazla var alırken içim rahat bir şekilde aldım herkes tavsiye etti.Ayrıca 3 fanlı o ekran kartının ısınma ihtimali neredeyse yok..

toros

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
411
İsim
Erkan Yiğit Toros
Ben güncelledikten sonra bir daha görüntü alamamıştım :)

Gri Caner

80+ Titanium
En İyi Cevap
7
Benim kart modelimin incellemesi çok fazla var alırken içim rahat bir şekilde aldım herkes tavsiye etti.Ayrıca 3 fanlı o ekran kartının ısınma ihtimali neredeyse yok..
Benim ekran kartım için de bi bios linki bulup bana atabilir misiniz ?

Palit 1660 Ti Dual 6GB

Temple

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
73
İsim
Ahmet
Isınmayı çok takmıyorum da güncelledikten sonra format atamam internetim baya yavaş çok oyun yüklemiştim. Direkt son sürüme mi güncellediniz teker teker mi?

Yumuklu Sucurta

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
799
İsim
Alper
Benim ekran kartım için de bi bios linki bulup bana atabilir misiniz ?

Palit 1660 Ti Dual 6GB
Dediğim gibi her ekran kartı için olmayabilir varsa bile güncelledikten sonra performansının artıp artmadığını öğrenmeniz lazım şayet benimkinde ciddi bir performans yükselişi vardı yaptım.Eğer varsa bile performansı ve değerlerinizde artış gözlemlenmeyecekse uğraşmaya değmez

Isınmayı çok takmıyorum da güncelledikten sonra format atamam internetim baya yavaş çok oyun yüklemiştim. Direkt son sürüme mi güncellediniz teker teker mi?
Attığım videoyu izlerseniz görebilirsiniz sadece 1 adet bios güncellemesi var henüz.Zaten kart 2020 başında çıktı ya da 2019 sonu.Siz kendi kartınızın modelini markasını internete aratıp bulun yapan muhakak vardır

https://forum.donanimarsivi.com/konu/amd-rx5600-xt-bios-guencelleme-asus.12715/ bu olması lazım bakabilirsiniz.

Temple

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
73
İsim
Ahmet
Ben fps için değil de daha çok oyunda nesneler kaybolurken pixel pixel oluyor o yüzden güncellemeyi düşünüyorum umarım sorun çıkmaz. 2 Adet bios sürümü var

Top Bottom