FatihCevik
80+ Silver
- En İyi Cevap
- 3
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Geliyor..Sıra ethereumda :')
Geliyor..Sıra ethereumda :')
Sistemler gg hayirli olsun arkadaslarAlıntıyı görüntüle
Bitcoin tüm zamanların en yüksek seviyesine çıkarak ATH yaptı.
En son 64.874 en yüksek seviyesi olan Bitcoin yaklaşık 7 ay sonra tekrar en yüksek seviyesini kırdı.
Bitcoin'in önünde artık bomboş bir tablo var yükselmemesi için hiçbir sebep yok.
Bitcoin'de 100.000'leri yakında göreceğimizi düşünüyorum. (Yatırım tavsiyesi değildir.)
Çok saçma bir şey var. Lhr V2 nin kilidi kırılmadan öncede bunların fiyatı yüksekti? Lhr li kartların fiyatının düşmesi gerekmezmiydi? Ama o zamanda bir düşüş olmadı.Lhr Kilitli Rtx 3000 Serisi Ailesinin %85 %90'lara kadar kilitlerinin kırıldığını varsayarsak Sistemler Kartlar GG.
Alıntıyı görüntüle
Umarım. Kaç gündür yerinde sayıyor ufak bir kıpırdanma var gibi şuan. ATH görmek istiyorum artık.Sıra ethereumda :')
Mining son 4 aydır o günkü kurla günde 30MH/2$ kazandırıyor. Bu şuan da böyle ETH 1700 dolarken de böyleydi.Çok saçma bir şey var. Lhr V2 nin kilidi kırılmadan öncede bunların fiyatı yüksekti? Lhr li kartların fiyatının düşmesi gerekmezmiydi? Ama o zamanda bir düşüş olmadı.
4.100 dolar şu anda. Bir kaç gün önce 3.700 idi.Sıra ethereumda :')
Valla tahmin edemiyorum ama portföyümün %50si eth :')4.100 dolar şu anda. Bir kaç gün önce 3.700 idi.
Sence daha fazla yükselir mi?
4700$ yakındır inşallahUmarım. Kaç gündür yerinde sayıyor ufak bir kıpırdanma var gibi şuan. ATH görmek istiyorum artık.
6800'e götüren formasyon var. YTD.4.100 dolar şu anda. Bir kaç gün önce 3.700 idi.
Sence daha fazla yükselir mi?
Key coin 10 kat fırlayacak diyorlar çoğu yerde.6800'e götüren formasyon var. YTD.
Key coin fırlayacak yazanların hepsi bot. Investing'de gördün sanırım iki güç günde bir gelip farklı coin ismi veriyor o botlar. Dikkat etmekte fayda var.Key coin 10 kat fırlayacak diyorlar çoğu yerde.
ETH'de fırlarsa şaşmam.