Aga hepsini bitirdim onların ya.dabbe, siccin bu ikisini izle zaten sıkılırsın LAAAAAN diye bağıran cinlerden
Teşekkürler.yabancı cinimsi korku filmlerine yönelebilirsin. halka annabelle vs. eğer bunlar ve benzerlerinide izlediysen cine doymuş olman lazım biz sizi eye's wide shut a doğru alalım
outbreak izleyebilirsin. ayrıca salgın sayılmaz ama gene benzer bir konusu olan snowpiercerıda izleyebilirsin. son oscarda çok büyük başarı yakalamış parasite ın yöentmeni bong joon ho nun yöenttiği bir filmPandora, the flu gibi radyasyonun insanları öldürdüğü, salgını konu alan filmler arıyorum.
300 spartalı (klasik) ve dizi olarak spartacuse bakabilirsin. izlemeyen kaldı mı bilmiyorum ama game of thrones da bu işi en iyi yapanlardan biriKılıç, kalkan ve meydan savaşı.
Öner bakalım.
Hepsini izledim.outbreak izleyebilirsin. ayrıca salgın sayılmaz ama gene benzer bir konusu olan snowpiercerıda izleyebilirsin. son oscarda çok büyük başarı yakalamış parasite ın yöentmeni bong joon ho nun yöenttiği bir film
Mesaj otomatik birleştirildi:
300 spartalı (klasik) ve dizi olarak spartacuse bakabilirsin. izlemeyen kaldı mı bilmiyorum ama game of thrones da bu işi en iyi yapanlardan biri