Neler Yeni

Turbox Bilgisayarı Savunan Fanboy

Arda54_TR

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,347
İsim
Arda Barınır
dostlar diyecek pek bişey yok PC REHBERİM adlı kişi benim karşımdakide turbox fanboyu neyse isteyen inceleyebilirm,ben mi haksızım cidden anlamadım gitti,bi bakın rica ederim şu tartışmaya
YORUMLARDA:İşlemcin 5 değil 4. Nesil, i5 demek nesil 5 demek değil, 4770 dediğim en başındaki sayı yani 4.nesil ve üstelik 5 6k fiyat aralığın bu sisteme verdiğin para cidden çöpe gitti sistem de hakiki ÇÖP, Şuan da 4470 işlemci sıfır yok düşün bakalım sana nasıl gönderdiler

yazılı yorumun altında geçiyor tartışma

!ROGStrix!

80+ Platinum
En İyi Cevap
7
dostlar diyecek pek bişey yok PC REHBERİM adlı kişi benim karşımdakide turbox fanboyu neyse isteyen inceleyebilirm,ben mi haksızım cidden anlamadım gitti,bi bakın rica ederim şu tartışmaya
YORUMLARDA:İşlemcin 5 değil 4. Nesil, i5 demek nesil 5 demek değil, 4770 dediğim en başındaki sayı yani 4.nesil ve üstelik 5 6k fiyat aralığın bu sisteme verdiğin para cidden çöpe gitti sistem de hakiki ÇÖP, Şuan da 4470 işlemci sıfır yok düşün bakalım sana nasıl gönderdiler

yazılı yorumun altında geçiyor tartışma

Allah yardımları olsun
Sonra gelip bilgisayar açılmıyor diyorlar ...

Aizen

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
554
İsim
Harun Kayatekin
:D çok uyardım ama dinlemediler.

hadwiger

80+ Bronze
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,221
İsim
hadwiger
Maalesef bizim Türk milletinin para verdiği ürünü kötüleme alışkanlığı yok. Para verdi bir kere, tabii ki iyi olacak.

Mojo jojo

80+ Silver
Başlığı okudum. Öyle bir şey olduğuna inanmak istemiyorum.

Top Bottom