Türk dizilerinin kötü olması

Hayır, başarılı demiştim. Ülkemizin dışına çıkıpta yüzlerce şehit veren bir ülkeyiz.
Ne alaka ? Bir tek biz vermiyoruz adamlar da kayıp veriyor. Tarihine bakarsan Türklerin en savaşcı milletlerden biri olduğunu görürsün. Yanlış anlamadıysam Türklerin başarılı oldukları konuları söyleyin dedin ?

Bahsettiğin olayı anlayamadım konuyla bir alakası yok beynini takmayı mı unuttun ? Koş al gel .
Cinsel içerikli hentai veya anime dizileri izleyeceğime ezel dizisine en baştan başlarım

Türklerin hiçbir dizisini, filmini sevmiyorum neredeyse. Bazı komedi filmleri var, onlar hoşuma gidiyor. Korku filmleri hic iyi degil. Her konuyu in-cine bağlıyorlar. Yabancılar öyle mi?

Heueheueu sen 1v9 atmaya çalıştın ama tanrı bizimle oldu stalin diye yazılır come back diye okunur pis işgalci seni
Hehehe Stalin ve koministlerin ateist olduğunu düşünürsek peki. 1v9 atan bendim ulan bütün dünyaya savaş açtık biz italya bir işe yaramıyordu rezil herif seni, Amerika İngiltere Fransa bütün dünyayı yanına aldın. 6 sene de dünyanın en güçlü ordusunu toplayıp hepinize bir tokat çaktık. Ama sonra bizi de yıktılar :( Neyse pis koministler de yıkıldı kafam rahat.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,170,654
Üyeler
185,923
Son üye
Fezst
Geri