Polislik sınavı yaklaşınca bir sürü akrabanizda oluyor.Annem, babam, 2 dayım, amcam, 1 dedem polis. Anne baba polis olunca tanıdıkları çoğu da polis oluyor.
Annem, babam, 2 dayım, amcam, 1 dedem polis. Anne baba polis olunca tanıdıkları çoğu da polis oluyor.
Adam size ne sormuş siz ne diyorsunuz?Polislik sınavı yaklaşınca bir sürü akrabanizda oluyor.
tanıdığınız bir polis arkadaş var mı merak ediyorum ?
Adam size ne sormuş siz ne diyorsunuz?![]()
D0ru diyorsun@-RutHleSs- sorunun öncesini yuttun mu? Adam kuru kuru mu soru soruyor sana?
Ahh Yasalar... "Malum Sahsiyetler" Polis Arabasını yumruklar birsey olmaz.... Neyse yorum sizin..Arkadaşlar biliyorsunuz Türk polislerinde taser ve bodycam yok neden yok tanıdığınız bir polis arkadaş var mı merak ediyorum ?
ailene söylermisin başka meslekler var türkiyedeAnnem, babam, 2 dayım, amcam, 1 dedem emekli polis. Anne baba polis olunca tanıdıkları çoğu da polis oluyor. Masa başında çalışıyor çoğu. Sadece babam trafik polisi ve o dışarıda. Onun da yaka kamerası var. Nedenini bilmiyorum.
anladım kadarıyla annen baban 2 sayın amcan ve 1 deden polismiş e siz bildin teşkilat kurmuşsunuzAnnem, babam, 2 dayım, amcam, 1 dedem emekli polis. Anne baba polis olunca tanıdıkları çoğu da polis oluyor. Masa başında çalışıyor çoğu. Sadece babam trafik polisi ve o dışarıda. Onun da yaka kamerası var. Nedenini bilmiyorum.