Neler Yeni

Türk Telekom abonelik yenileyip caymak

Nwakaeme

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
İbrahim Akyasan
Arkadaşlar Türk Telekom'dan ayrılmak istiyorum, ancak aklıma bir şey yatıyor yaklaşık 8 aylık bir taahhütüm kaldı, bunun için de 700 TL cayma bedeli çıkarıyorlar. Ben Online işlemlerden kampanya değiştirip hemen cayarsam cayma bedelim nasıl olur acaba? Bilgisi olup da yazan olursa sevinirim.

ThorJ

80+ Silver
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,785
İsim
alperen
İlgilendiği Kategoriler
Araçlar, Akıllı Telefonlar, Donanım, Dizüstü Bilgisayarlar, Custom ROM
Arkadaşlar Türk Telekom'dan ayrılmak istiyorum, ancak aklıma bir şey yatıyor yaklaşık 8 aylık bir taahhütüm kaldı, bunun için de 700 TL cayma bedeli çıkarıyorlar. Ben Online işlemlerden kampanya değiştirip hemen cayarsam cayma bedelim nasıl olur acaba? Bilgisi olup da yazan olursa sevinirim.
Bildiğim kadarıyla taahütünüz bu durumda değişmiyor. Aynı kalıyor diye kalmış aklımda.

Nwakaeme

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
İbrahim Akyasan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bildiğim kadarıyla taahütünüz bu durumda değişmiyor. Aynı kalıyor diye kalmış aklımda.
Hayır değişiyor. Paket değişikliği olsaydı dediğin doğru ancak kampanya değişikliği bu.

Jaess

80+ Gold
En İyi Cevap
4

Nwakaeme

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
İbrahim Akyasan
Taahhüt bitiyor mu yenileniyor mu?
Şimdi benim 8 aylık tahhütüm kaldı Nisan 2022'de bitecek. Ancak şimdi yenilersem Ağustos 2023 olacak. Bunun cayma bedeli hakkında soru sordum nasıl olur diye. Başka bir yerde birisi 800 TL ödemek yerine böyle yapıp 60 TL'ye ayrılmış malum firmadan.

Jaess

80+ Gold
En İyi Cevap
4
Şimdi benim 8 aylık tahhütüm kaldı Nisan 2022'de bitecek. Ancak şimdi yenilersem Ağustos 2023 olacak. Bunun cayma bedeli hakkında soru sordum nasıl olur diye. Başka bir yerde birisi 800 TL ödemek yerine böyle yapıp 60 TL'ye ayrılmış malum firmadan.
Taahhüt uzarsa cayma bedeli de uzamaz mı? Ben anlamadım.

Nwakaeme

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
İbrahim Akyasan
Taahhüt uzarsa cayma bedeli de uzamaz mı? Ben anlamadım.
Cayma bedeli kullandığın ayların indirimi(Aylık paketine 100 TL ödüyorsan onu faturada 300 TL gösteriyorlar 200 TL de indirim gösteriyorlar :mad:), modem ücreti, kurulum ücreti vs. Bende modem ücreti ve kurulum olmayacak, kampanya değişirsem. Sadece 1 aylık indirimi tahsil edebilir mantıken ama türk telekom bu ne yapacağı belli olmuyor.

Jaess

80+ Gold
En İyi Cevap
4
Cayma bedeli kullandığın ayların indirimi(Aylık paketine 100 TL ödüyorsan onu faturada 300 TL gösteriyorlar 200 TL de indirim gösteriyorlar :mad:), modem ücreti, kurulum ücreti vs. Bende modem ücreti ve kurulum olmayacak, kampanya değişirsem. Sadece 1 aylık indirimi tahsil edebilir mantıken ama türk telekom bu ne yapacağı belli olmuyor.
Haklısınız hocam. Asla güvenmediğim sayısız firmalardan biri. Malum Türkiye işte. :)

silinenuye785438

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
Onu yapama diye eski taahhütü iptal etmiyorlar yeni pakete geçince. 2 tane taahüt gözüküyor biri 8 ay biri 24 ay sonra bitecek şekilde.

Nwakaeme

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
İbrahim Akyasan
Onu yapama diye eski taahhütü iptal etmiyorlar yeni pakete geçince. 2 tane taahüt gözüküyor biri 8 ay biri 24 ay sonra bitecek şekilde.
Bari yıl başı gelse de iptal ettirip türknete geçsem. Bıktım artık bu firmadan 16 mbps internetini kullanıyorum. Altyapım VDSL 82 mbps destekliyor. Paketler çok pahalı, az biraz ucuz olsa devam edeceğim de değil işte.

Top Bottom