Neler Yeni

Türk Telekom, Bimcell vb. Hat Devir

Reynman

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
Recep Abdullah Atik
Merhabalar, bu yazıyı yazmamın sebebi: forumda kimsenin tam bilgi vermemesi, bimcell ve TT müşteri hizmetlerinin de sağlıklı bilgi vermemesidir.
Şu sıralar birçok kişi bu sorundan muzdarip, öğrenciye 10gb internet ve teknolojik aletlerdeki vergi muafiyetinden ötürü. Her neyse, Bimcell ve TT'de faturasız hatlarda esasında hat devir diye bir işlem yok, yapılan işlem hattın sanki yeniden açılıyor gibi devir alana satılması. Bu sebepten ötürü devir ücretiyle yeni hat ücreti aynı esasında bunlar vergiler. 780'tl Bu "devir" işlemini Bimcell ve TT için, TT genel merkezleri faturasız hat için yapmıyor, sebep şu para alacak kasalarının olmaması. Bayilere yönlendiriyorlar, bayilerin de net bir fiyat politikası yok. Tüm bu bilgileri, dün Üsküdar TT' merkezinden bizzat aldım. Umarım yardımcı olur.

silinenuye785438

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
Merhabalar, bu yazıyı yazmamın sebebi: forumda kimsenin tam bilgi vermemesi, bimcell ve TT müşteri hizmetlerinin de sağlıklı bilgi vermemesidir.
Şu sıralar birçok kişi bu sorundan muzdarip, öğrenciye 10gb internet ve teknolojik aletlerdeki vergi muafiyetinden ötürü. Her neyse, Bimcell ve TT'de faturasız hatlarda esasında hat devir diye bir işlem yok, yapılan işlem hattın sanki yeniden açılıyor gibi devir alana satılması. Bu sebepten ötürü devir ücretiyle yeni hat ücreti aynı esasında bunlar vergiler. 780'TL Bu "devir" işlemini Bimcell ve TT için, TT genel merkezleri faturasız hat için yapmıyor, sebep şu para alacak kasalarının olmaması. Bayilere yönlendiriyorlar, bayilerin de net bir fiyat politikası yok. Tüm bu bilgileri, dün Üsküdar TT' merkezinden bizzat aldım. Umarım yardımcı olur.
Tüm operatörlerde devir=yeni hat zaten onu da ben ekleyim. Faturalı faturasız da fark etmiyor. Faturalının tek farkı onda ücretleri taksitle ödüyorsun.

Ek bir bilgi: Geçen sene 400TL civarı olan ücret bu sene 700TL civarı oldu.

Son düzenleme:

tümen

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,958
İsim
tümen dağ
Dediğinden bir şey anlamadım da
Ücretsiz geçtim ben bimcellden tt ye

shotpoter

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,230
İsim
Taha Efe
Şu sıralar birçok kişi bu sorundan muzdarip, öğrenciye 10gb internet ve teknolojik aletlerdeki vergi muafiyetinden ötürü. Her neyse, Bimcell ve TT'de faturasız hatlarda esasında hat devir diye bir işlem yok, yapılan işlem hattın sanki yeniden açılıyor gibi devir alana satılması. Bu sebepten ötürü devir ücretiyle yeni hat ücreti aynı esasında bunlar vergiler. 780'TL Bu "devir" işlemini Bimcell ve TT için, TT genel merkezleri faturasız hat için yapmıyor, sebep şu para alacak kasalarının olmaması. Bayilere yönlendiriyorlar, bayilerin de net bir fiyat politikası yok. Tüm bu bilgileri, dün Üsküdar TT' merkezinden bizzat aldım. Umarım yardımcı olur.
Bana da 2023 te Fatih Bayilerinde 650tl (Yalan olmasın 600 civarı)+ 45 tl islem ücreti demislerdi. Yeni operatöre (Ki TTdan Türkcelle geçtim ben mesela) tek faturada aynı operatörde 12 ay taksit( 1 taksit 1 fatura dönemi) ödeniyormus. Biraz belirsiz bir durum cidden.

Gri Caner

80+ Titanium
En İyi Cevap
7
BİMcell'de yeni hat ücreti çok ya
42c76570-c4cf-4edb-a190-7f9beda3661f.png

Top Bottom