Neler Yeni

Türk telekom bütün fiber dönüşümlerini seçime kadar durdurdu

v3ttt

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
331
İsim
Hakan AĞCA
Bu ampulleri patlatmak için bir neden daha. Umarım Mayıs'tan sonra daha güzel bir ülke olabiliriz...

Necromancerr

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,359
İsim
Emre
Discord
necromancerr
Turktelekom proje ve planlama bolumunden ust yetkili bir bayanla konustum bugun hazirlanan çizilen onaylanip imalata başlanan tum projeler seçime kadar durdurulduğu soylendi.

Kendi evime imalati her şeyi tamamlanan projemde bina ici kutu seçime kadar konmayacakmis onuda ogrendim
Geçmiş olsun hocam şubat başı geldi bana şanssızlığınıza denk gelmiş (gerçi benide sırf 1 kutu bağlamak için 4 ay beklettiler)

TeknoPiyon

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,524
İsim
ArtiAnius
Geçmiş olsun hocam şubat başı geldi bana şanssızlığınıza denk gelmiş (gerçi benide sırf 1 kutu bağlamak için 4 ay beklettiler)
ya hocam 2 günde tüm iç kabloları çektiler tüm dış kabloları çekip dışarı kutu dahi koydular bina içi kutu koymadan projeler durduruldu :(

Flexy_404

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
77
İsim
Sefa
Benide 4 ay beklettiler şansıma geçen ay aradım söyledim geldiler taktılar

Çağrı Yılmaz

80+ Silver
Konuştuğum bir çalışan elde para yok şuan seçim yaklaşıyor demişti. Seçimde sonra bakalım çekilecek mi

Flexy_404

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
77
İsim
Sefa
Hatta gelen adamın bodrumda kutunun olup olmadığından haberi yoktu benim eve geldi kabloyu çekiyor modemi filanda getirmiş ben söyledim ha öylemi dedi fotosunu çektiler sarılı bırakılmış fiber kablonun bir sonraki gün gelip taktılar

PaLaaX

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,831
İsim
𝓐𝓭ı 𝓨𝓸𝓴 𝓝𝓪𝓶ı 𝓥𝓪𝓻
Discord
𝑃𝑎𝐿𝑎𝑎𝑋#7322
Türk Telekom da staj yapıyorum.
Bütçe belirlenmişti ama direk bitti diyorlardı en son :D
Birkaç ay yatırım yapıyorlar fakat yıl sonuna doğru hizmet almanız çok zor hale geliyor, mecbur bir dahaki yılın bahar aylarına kadar bekletiyorlar.

TeknoPiyon

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,524
İsim
ArtiAnius
Türk Telekom da staj yapıyorum.
Bütçe belirlenmişti ama direk bitti diyorlardı en son :D
Birkaç ay yatırım yapıyorlar fakat yıl sonuna doğru hizmet almanız çok zor hale geliyor, mecbur bir dahaki yılın bahar aylarına kadar bekletiyorlar.
2.çeyrekteyiz hocam nasıl bitti bütçe ?

Hasan_Enes

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
255
İsim
Hasan Enes
İlgilendiği Kategoriler
.
Instagram
.
Steam
.
Facebook
.
Discord
.
Reddit
.
Turktelekom proje ve planlama bolumunden ust yetkili bir bayanla konustum bugun hazirlanan çizilen onaylanip imalata başlanan tum projeler seçime kadar durdurulduğu soylendi.

Kendi evime imalati her şeyi tamamlanan projemde bina ici kutu seçime kadar konmayacakmis onuda ogrendim
Benim apartmanıma 2 hafta önce kutu kondu ve aktivasyonunu bekliyordum aradığımda ise projeniz daha onaylanmadı dendi sebebi bu muymuş seçim ile benim fiberimin ne alakası var allah aşkına verin fiberimi

TeknoPiyon

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,524
İsim
ArtiAnius
Benim apartmanıma 2 hafta önce kutu kondu ve aktivasyonunu bekliyordum aradığımda ise projeniz daha onaylanmadı dendi sebebi bu muymuş seçim ile benim fiberimin ne alakası var allah aşkına verin fiberimi
paraları yok :D

Dahası  
Reaksiyon skoru
216
İsim
Oğuzhan
ülkeden kaçarken temsili

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,020,468