Neler Yeni

Türk Telekom DNS Değiştirilmiyor ?

The Semih

80+ Gold
Turknet de sorunsuz dns değiştirebiliyorum fakat TTNET de DNS değiştirsek işe yaramıyor, İSS kaynaklı bir sorun mu bu ? yada çözümü var mı ?

Bukr3j

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
422
İsim
Ayberk SOKUL
Turknet de sorunsuz dns değiştirebiliyorum fakat TTNET de DNS değiştirsek işe yaramıyor, İSS kaynaklı bir sorun mu bu ? yada çözümü var mı ?
DNS'inizi nereden değiştirmeyi deniyorsunuz?

Bukr3j

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
422
İsim
Ayberk SOKUL
çözüm odaklı sorular sorsana bro ( Bütün DNS ler çalışmıyor )
Modeminizi bilmeden, hangi DNS sunucularını denediğinizi bilmeden size nasıl bir çözüm bulmamı bekliyorsunuz? Bilgisayar başından zihninizi okuyamıyorum.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Türk Telekom'un size kakalamış olduğu modemse DNS işi çok zor, Cloudflare'ın warp özelliğini kullanın.

Son düzenleme:

Ashoun

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
379
İsim
Mert ash
Kral iyi sabretmişsin de arkadaş anlamamış yapacak bir şey yok türknet dışında diğer firmaların çoğu modemlerinde dns değiştiremiyorsunuz ona uygun bir modem alınmalı sizin dns değiştirebilmenizin tek sebebi türknetin modeminin kaliteli olması

The Semih

80+ Gold
Kral iyi sabretmişsin de arkadaş anlamamış yapacak bir şey yok türknet dışında diğer firmaların çoğu modemlerinde dns değiştiremiyorsunuz ona uygun bir modem alınmalı sizin dns değiştirebilmenizin tek sebebi türknetin modeminin kaliteli olması
Aga anlıyom da turknet modemi kullanmıyorum sorun orda, 2016 TP-link türk telekom modemi kullanıyorum, ve DNS değiştirdim sorunsuzca, fakat kablonet ve türk telekom abonesi olan 2 yakınım değiştiremiyor, araştırdım TT bilerek yasak koymuş turknetde serbest olduğunu söylüyorlar.

The King of Comedy

80+ Silver
En İyi Cevap
1
TT bilerek yasak koymuş
böyle bir şey yok tt kullancısıyım
1728640740872.png

Mehmet Yılmaz

Vitreus
Yönetici
En İyi Cevap
15
Dahası  
Reaksiyon skoru
68,873
İsim
Mehmet Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları ve İnternet Servis Sağlayıcıları
Epic Games
DreamRS
Discord
mehmet_yilmaz
Aga anlıyom da turknet modemi kullanmıyorum sorun orda, 2016 TP-link türk telekom modemi kullanıyorum, ve DNS değiştirdim sorunsuzca, fakat kablonet ve türk telekom abonesi olan 2 yakınım değiştiremiyor, araştırdım TT bilerek yasak koymuş turknetde serbest olduğunu söylüyorlar.
TT'de ve Superonline'da çoğu DNS yasak çünkü. Aşma yöntemleri var ama uğraştırır.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,016,756
Üyeler
161,130
Son üye
ugurjan
Top Bottom