DNS'inizi nereden değiştirmeyi deniyorsunuz?Turknet de sorunsuz dns değiştirebiliyorum fakat TTNET de DNS değiştirsek işe yaramıyor, İSS kaynaklı bir sorun mu bu ? yada çözümü var mı ?
Modem marka model ve denedğiniz DNS adresi nedir?Modem arayüz ve PC ethernet ayarları ikisindede denendi
Modeminizi bilmeden, hangi DNS sunucularını denediğinizi bilmeden size nasıl bir çözüm bulmamı bekliyorsunuz? Bilgisayar başından zihninizi okuyamıyorum.çözüm odaklı sorular sorsana bro ( Bütün DNS ler çalışmıyor )
Yeni modem al.Kuzenim onu indirdi ping 2 kat arttı test ediyoruz, Discordda 45 den 80 e çıktı online oyunlarda 50 olan oyun 108 oldu.
Kral iyi sabretmişsin de arkadaş anlamamış yapacak bir şey yok türknet dışında diğer firmaların çoğu modemlerinde dns değiştiremiyorsunuz ona uygun bir modem alınmalı sizin dns değiştirebilmenizin tek sebebi türknetin modeminin kaliteli olmasıYeni modem al.
Aga anlıyom da turknet modemi kullanmıyorum sorun orda, 2016 TP-link türk telekom modemi kullanıyorum, ve DNS değiştirdim sorunsuzca, fakat kablonet ve türk telekom abonesi olan 2 yakınım değiştiremiyor, araştırdım TT bilerek yasak koymuş turknetde serbest olduğunu söylüyorlar.Kral iyi sabretmişsin de arkadaş anlamamış yapacak bir şey yok türknet dışında diğer firmaların çoğu modemlerinde dns değiştiremiyorsunuz ona uygun bir modem alınmalı sizin dns değiştirebilmenizin tek sebebi türknetin modeminin kaliteli olması
böyle bir şey yok tt kullancısıyımTT bilerek yasak koymuş
TT'de ve Superonline'da çoğu DNS yasak çünkü. Aşma yöntemleri var ama uğraştırır.Aga anlıyom da turknet modemi kullanmıyorum sorun orda, 2016 TP-link türk telekom modemi kullanıyorum, ve DNS değiştirdim sorunsuzca, fakat kablonet ve türk telekom abonesi olan 2 yakınım değiştiremiyor, araştırdım TT bilerek yasak koymuş turknetde serbest olduğunu söylüyorlar.