- Konu Sahibi Konu Sahibi
VMG3312-B10BModem marka modeli nedir modemin arkasında yazar modeli.
VMG3312-B10BModem marka modeli nedir modemin arkasında yazar modeli.
Modemin önünde türk Telekom veya ttnet logosu varmıVMG3312-B10B
bu vdsl modem diye biliyorum ben bununla 100 mbs alman çok zorVMG3312-B10B
Tarayıcı yada Chromedan 192.168.1.1 adresine gir kullanıcı admin şifre turktelekom yaz modem arayüzüne ulaşınca haber ver.Türk Telekom var
Wifi olarak 100 mbps alamaz sadece VDSL destekliyor.bu vdsl modem diye biliyorum ben bununla 100 mbs alman çok zor
girdimTarayıcı yada Chromedan 192.168.1.1 adresine gir kullanıcı admin şifre turktelekom yaz modem arayüzüne ulaşınca haber ver.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Wifi olarak 100 mbps alamaz sadece VDSL destekliyor.
Sistem monitörüne tıkla ordanda xdsl istatistikleri kısmına tıklayıp o kısmı at.girdim
Sistem monitörüne tıkla ordanda xdsl istatistikleri kısmına tıklayıp o kısmı at.
VDSL : | 99,133 Mbps |
Ya 100 falan zaten ödediğim fark 30 40lira artabildiği kadar artsında önemli değilModeme gelen 26mbps hocam 100 yaptın da nasıl o hızı alacaksın ki o yüzden değişmemiş gibi hissediyorsun. Zaten sınırdaymışsın.
Modem kaynaklı olabilir belki hocam download kısmını geçtim uploadda Baya düşük genelde iç tesisat kaynaklı oluyor.
VDSL : 99,133 Mbps Mesaj otomatik birleştirildi:
Ya 100 falan zaten ödediğim fark 30 40lira artabildiği kadar artsında önemli değil
Fark baya ucuzmuş anladım dediğini evin alt yapısından mı kaynaklı acaba yoksa kutudan gelen hızda mı bilemiyorum.
VDSL : 99,133 Mbps Mesaj otomatik birleştirildi:
Ya 100 falan zaten ödediğim fark 30 40lira artabildiği kadar artsında önemli değil