Neler Yeni

Türk Telekom eve internet bağlatma

ŞeerefK

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
55
İsim
Şeref Kiraz
arkadaşlar bugün türk telekom şubeye gittim eve internet bağlatma isteğiyle evimde herhangi bir altyapı bulunmamakta eskıden
bakınca 16 mb destekliyordu ama bu yılın basında gorunmemeye başladı neyse şubeye gittim altyapıcı abiyle telefonda gorustum benim oldugum bolume ilerleyen gunlerde bakacakmıs
temsilciyle konuşmaya devam ettim ama sozleşmeyi sundu 2 yıllık taahüt 1.yılı 220 tl 2.yılı 260 dedi bu fiyatlar bana pahalı geldi şimdi ben taahütü kabul etsem altyapı dosendikten sonra caysam kac para oderim ?

Emre Zengin

Moderatör
En İyi Cevap
20
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,878
İsim
Emre Zengin
arkadaşlar bugün türk telekom şubeye gittim eve internet bağlatma isteğiyle evimde herhangi bir altyapı bulunmamakta eskıden
bakınca 16 mb destekliyordu ama bu yılın basında gorunmemeye başladı neyse şubeye gittim altyapıcı abiyle telefonda gorustum benim oldugum bolume ilerleyen gunlerde bakacakmıs
temsilciyle konuşmaya devam ettim ama sozleşmeyi sundu 2 yıllık taahüt 1.yılı 220 TL 2.yılı 260 dedi bu fiyatlar bana pahalı geldi şimdi ben taahütü kabul etsem altyapı dosendikten sonra caysam kac para oderim ?
Yanlışım yoksa Fiber geldiği zaman sizi otomatik olarak geçiriyorlar (Hediye amaçlı sanırım.) Bize seneler önce VDSL geldiği zaman öyle olmuştu. Ama sana fiber geldiğinde modemin falan değişecek.

Sebastian Szymanski

80+ Silver
temsilciyle konuşmaya devam ettim ama sozleşmeyi sundu 2 yıllık taahüt 1.yılı 220 TL 2.yılı 260 dedi bu fiyatlar bana pahalı geldi şimdi ben taahütü kabul etsem altyapı dosendikten sonra caysam kac para oderim ?
Cayma bedeli hakkında bir bilgim yok ama başım ağrımasın diyorsan TT'den vazgeçme bir kere başka bir firma deniyim dedim allah belamı versin keşke denemeseydim hem artık her şey hergün zamlanıyor taahhütlü tarifeler en iyisi bence.

EfoWars

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
523
İsim
Süleyman Efe Erdoğmak
İlgilendiği Kategoriler
İç Donanımlar, Çevre Birimleri, Cep Telefonları, Konsollar, Ağ Sistemleri
cayma bedelinde tahaddütün hepsini ödersiniz genelde.

Top Bottom