Neler Yeni

Türk Telekom Fiber Bufferbloat sonuçlarım

OZAN J

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
258
İsim
OZAN TANKUŞ
Merhaba arkadaşlar. Anakartımı değiştirdikten sonra sonuçlarımda iyileşme gördüm. Maksimum inebildiğim sonuçlar şuanlık bu. Bilgisayarda ki uygulamaları kapatmak sonucu biraz da olsun etkiliyor (discord vs. ) Ve ayrıca evde 3 adet Asus Mesh sistem , Buna bağlı olarak 2 PC, 4 adet telefon bağlı iken yaptım. Bunun yanlış anlamazsanız b.kunu çıkarmayı nasıl yapabiliriz? A+ almayı başaran var ise hangi modemi kullanıyor hangi sistemi kullanıyor yazarsa sevinirim.
Wifi olarak sonuç hemen hemen aynı çıkıyor A olarak.
1710864862705.png

20240319_190525.jpg
.
20240319_190557.jpg

valla bende bu sorundan kurtulmak istiyorum nasıl yaptın modeme birseyler felan kuruyorlar tam anlamadım

Ekler

• Ekran görüntüsü 2024-03-19 191828.png
    Ekran görüntüsü 2024-03-19 191828.png
    433.4 KB · Hit: 37

Necromancerr

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,352
İsim
Emre
Discord
necromancerr
Merhaba arkadaşlar. Anakartımı değiştirdikten sonra sonuçlarımda iyileşme gördüm. Maksimum inebildiğim sonuçlar şuanlık bu. Bilgisayarda ki uygulamaları kapatmak sonucu biraz da olsun etkiliyor (discord vs. ) Ve ayrıca evde 3 adet Asus Mesh sistem , Buna bağlı olarak 2 PC, 4 adet telefon bağlı iken yaptım. Bunun yanlış anlamazsanız b.kunu çıkarmayı nasıl yapabiliriz? A+ almayı başaran var ise hangi modemi kullanıyor hangi sistemi kullanıyor yazarsa sevinirim.
Wifi olarak sonuç hemen hemen aynı çıkıyor A olarak.
Alıntıyı görüntüle

Alıntıyı görüntüle.Alıntıyı görüntüle
B450M S2H kullanıyorum telekom fiber var bendede 200mbps değer alttaki gibi A+
1710865374085.png

GirayHan

80+ Platinum
superonline fiberde kurtulmak imkansız :D sözleşme bitince koşarak kaçıcam adamlar deli gibi kısıtlama yapıyor nette.

Necromancerr

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,352
İsim
Emre
Discord
necromancerr
superonline fiberde kurtulmak imkansız :D sözleşme bitince koşarak kaçıcam adamlar deli gibi kısıtlama yapıyor nette.
Superonline çok illet bi iss zamanında ev taşırken taşıyalım onuda dedik taşıyamadık iptal etmek için 1 sene uğraştık birde para ödedik iptal olsun sırf diye

OZAN J

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
258
İsim
OZAN TANKUŞ
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
B450M S2H kullanıyorum telekom fiber var bendede 200mbps değer alttaki gibi A+
Alıntıyı görüntüle

Bir önceki anakartım seninkiyle hemen hemen aynısıydı. Ama sonuçlar bir tık yüksekti. Demek sorun tamamiyle modemden kaynaklanıyor. İnterneti 500 mbps'e yükselttikten sonra örnek veriyorum Ağır bir indirme yaptığımda discord konuşmaları bana kesile kesile geliyordu. bendeki de 200 mbps idi. Ve stabildi. Şimdi yüksek ihtimal modemden dolayı olmaya başladı bu tür sorunlar. Teşekkür ederim dönüşün için.

GirayHan

80+ Platinum
Superonline çok illet bi iss zamanında ev taşırken taşıyalım onuda dedik taşıyamadık iptal etmek için 1 sene uğraştık birde para ödedik iptal olsun sırf diye
2 ayım kaldı uyardım kendilerini devam ederlerse cayma bedelini ödeyip kaçıcam. bende sonuçları atayım 1 gigabit sonuçlar

gpon

1710865698332.png

Necromancerr

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,352
İsim
Emre
Discord
necromancerr
Bir önceki anakartım seninkiyle hemen hemen aynısıydı. Ama sonuçlar bir tık yüksekti. Demek sorun tamamiyle modemden kaynaklanıyor. İnterneti 500 mbps'e yükselttikten sonra örnek veriyorum Ağır bir indirme yaptığımda discord konuşmaları bana kesile kesile geliyordu. bendeki de 200 mbps idi. Ve stabildi. Şimdi yüksek ihtimal modemden dolayı olmaya başladı bu tür sorunlar. Teşekkür ederim dönüşün için.
Ben salıyorum arkaya 100gb oyun indirme ne takılma ne bişey discord seslide

GirayHan

80+ Platinum
superonline'da 1 gigabit kullanmak yerine ttnet yada turknet'te 100 mbit kullanmak çok daha mantıklı ve sorunsuz konusu açılmışken sersenişte bulunayım dedim bağlatacak arkadaşlar uyanık olsun. superonline'da olanlar koşarak kaçsın

OZAN J

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
258
İsim
OZAN TANKUŞ
Ben iptal ettirdim ali cengiz oyunuyla. Millenicom kullanıyordum Twitch'e upload veremiyordum. Hatta neredeyse çoğu siteye upload yapamıyordum. Benim işim upload ile doğal olarak... Adamlara dedim ki, Şuan Millenicom kullanıyorum. Direkt olarak Milleniden çıkıp size (turkcell superonline'a) gireceğim dedim. Fakat böyle bir sorunum var. çözülürmü? diye soru sordum. Onlarda çözülür dediler. ISS tarafında kısıtlama olduğunu adım gibi biliyorum bilerek geçtim. O zamanlar 200-250 tl vermiştim 200 mbps'e. Geldi bağladı Test ettim yine upload veremedim. ne olacak ? diye yanımdaki adama soru sordum oda Sisteme Case düşelim çözerler dediler. Bekledim 1 hafta sonra iptal ettirdim. Ama iptal ettirmeden önce bu uplaod sorunum devam ederse çıkarım dedim. Onlar bana İstediğiiz gibi 15 gün içinde çıkabilirsiniz demişlerdi. Sonradan Turkcell beni aradı iptal edemezsiniz kardeşim kim dedi size tarzı konuştular. Benim binama bi adam geldi kartını bıraktı gitti dedim. İndirimdeyken aldım. Bana telefonda bunları bunları dedi vs diye ilettim. Tamam dönücez dediler. aradan 2 saat sonra aradılar o firma bize bağlı değil vs dedi. Kardeşim senin internetini satıyor senin internetini kullanıyor ve bunlar sana bağlı dedim. (( Bunlar Köşedeki turkcell tekelcileri varya işte turkcell'e bağlı olmayan ama turkcell'e çalışan firma. Sadece müşteri bağlayıp kalan Kar oranını kendilerine alıyorlar. Bunlar onlar işte. )) Telefon konuşmaları vs var dedim Gidin ulaşın onlara ben iptalini istiyorum sizin de sesinizi kaydediyorum dedim. tamam dediler iptal ettiler. Gram da para vermedim :D

Necromancerr

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,352
İsim
Emre
Discord
necromancerr
superonline'da 1 gigabit kullanmak yerine ttnet yada turknet'te 100 mbit kullanmak çok daha mantıklı ve sorunsuz konusu açılmışken sersenişte bulunayım dedim bağlatacak arkadaşlar uyanık olsun. superonline'da olanlar koşarak kaçsın
Katılıyorum eskidende böylelerdi şimdide böyleler 2018 de çok çektik 2019 a kadar diğer insanlar çekmesin bari

GirayHan

80+ Platinum
Ben iptal ettirdim ali cengiz oyunuyla. Millenicom kullanıyordum Twitch'e upload veremiyordum. Hatta neredeyse çoğu siteye upload yapamıyordum. Benim işim upload ile doğal olarak... Adamlara dedim ki, Şuan Millenicom kullanıyorum. Direkt olarak Milleniden çıkıp size (turkcell superonline'a) gireceğim dedim. Fakat böyle bir sorunum var. çözülürmü? diye soru sordum. Onlarda çözülür dediler. ISS tarafında kısıtlama olduğunu adım gibi biliyorum bilerek geçtim. O zamanlar 200-250 TL vermiştim 200 mbps'e. Test ettim yine upload veremedim. ne olacak ? diye yanımdaki adama soru sordum oda Sisteme Case düşelim çözerler dediler. Bekledim 1 hafta sonra iptal ettirdim. Ama iptal ettirmeden önce bu uplaod sorunum devam ederse çıkarım dedim. Onlar bana İstediğiiz gibi 15 gün içinde çıkabilirsiniz demişlerdi. Sonradan Turkcell beni aradı iptal edemezsiniz kardeşim kim dedi size tarzı konuştular. Benim binama bi adam geldi kartını bıraktı gitti dedim. İndirimdeyken aldım. Bana telefonda bunları bunları dedi vs diye ilettim. Tamam dönücez dediler. aradan 2 saat sonra aradılar o firma bize bağlı değil vs dedi. Kardeşim senin internetini satıyor senin internetini kullanıyor ve bunlar sana bağlı dedim. (( Bunlar Köşedeki turkcell tekelcileri varya işte turkcell'e bağlı olmayan ama turkcell'e çalışan firma. Sadece müşteri bağlayıp kalan Kar oranını kendilerine alıyorlar. Bunlar onlar işte. )) Telefon konuşmaları vs var dedim Gidin ulaşın onlara ben iptalini istiyorum sizin de sesinizi kaydediyorum dedim. tamam dediler iptal ettiler. Gram da para vermedim :D
senin ki pek alicengiz oyunu olmamış 15 gün içinde cayma hakkını kullanmışsın :D benim binada tek fiber superonline, ttnet ve diğerleri max 100 mbit veriyor. eskiden superonline bu durumda değildi son 1 yıldır bozdu. 2 ay içince kaçmayı düşünüyorum 100mbit alırım en azından nette throating yemem.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Katılıyorum eskidende böylelerdi şimdide böyleler 2018 de çok çektik 2019 a kadar diğer insanlar çekmesin bari
yok yine düzgün gidiyordu bende son 1 yıla kadar ne olduysa son 3-4 ayda oldu benim internete. 2 kere modem değiştiler ya kardeşim kısıt atıyorsunuz ne modemi deyince de kem küm :D

OZAN J

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
258
İsim
OZAN TANKUŞ
senin ki pek alicengiz oyunu olmamış 15 gün içinde cayma hakkını kullanmışsın :D benim binada tek fiber superonline, ttnet ve diğerleri max 100 mbit veriyor. eskiden superonline bu durumda değildi son 1 yıldır bozdu. 2 ay içince kaçmayı düşünüyorum 100mbit alırım en azından nette throating yemem.
Yok ,Turkcell'in kendisinde öyle bir politika olmadığını, Cayarsan 2k küsür para vereceğini vs iletmişti bana. Bende o interneti bana satan adamlar ile iletişim kurdurttum. Öyle iptal ettirdim. Bana adam öyle dedi çünkü :D

Keşke ses kayıtlarını atabilsem, Telefon sıfırlarken fotoğrafları videoları aldım ses kayıdını almayı unuttum. Çok saçma bir durumdu.

yok yine düzgün gidiyordu bende son 1 yıla kadar ne olduysa son 3-4 ayda oldu benim internete. 2 kere modem değiştiler ya kardeşim kısıt atıyorsunuz ne modemi deyince de kem küm :D
Ben 5 ay çözdüremedim. Milennicom'a ne kayıtlar açtım ne mailler attım hem türkcell hem milleni tarafına sonuç yok. Kimse ilgilenmiyor.

Top Bottom