Dediğiniz gibi çok saçma yerlere bütçe onayı verip,Bize vermiyorlar talep olmasına rağmen ama gidip talep olmayan yerlere onay çıkartıyorlar.Ben merkezdeyim bayadır dilekçe falan gönderiyorum.Baklım ne olacak ama zannetmiyorum daha bütçe onayı çıkacak sonra kazı çalışmaları dolap filan derken en az 1 2 yılı var gibiBizim VDSL'in bütçe onayı yaklaşık 2 yıldır çıkacak oradan hesapla işte. Belki 1 ay, belki 10 yıl. Telekom'da işlerin bir düzeni yok.
Proje çizilmiş ama mali olarak onaylanmamış galiba ama dediğiniz gibi kazı yapılması,çekilmesi filan derken çok sürebilirProje çizimi, onayı, fiberin çekilmesi vs derken çok sürebilir.
Herhangi bir yere dilekçe yazdınızmı yazdıysanız nereye yazdınız öğrenebilirmiyim?Bizde de aynı süreç işledi, yaklaşık 6 ay sürdü.
Süreç başladığı için bir şey yapmanıza gerek yok.Proje çizilmiş ama mali olarak onaylanmamış galiba ama dediğiniz gibi kazı yapılması,çekilmesi filan derken çok sürebilir
Mesaj otomatik birleştirildi:
Herhangi bir yere dilekçe yazdınızmı yazdıysanız nereye yazdınız öğrenebilirmiyim?