Neler Yeni

Turk Telekom FTTH Modem Alma Zorunluluğu!

emreBeoa

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,148
İsim
Emre siyah
Yeni tahaddüt oluyor. 12 veya 24 ay kalmalı olur.
hız değişikliğini uygulamadan yapınca yeni taahüt yapılmış gibi gözüküyor arkadaş ondan bahsediyorsa taahütü yenilemiyor ondan bahsediyorum

Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
Emircan Sivri
Modem alma zorunluluğu var ama kullanmak zorunda değilsiniz kendi modeminizi kullanabilirsiniz ama yine de modem kirası ödersiniz
İşlevi olmayan bir şeyden bile aylık kira bedeli alıyorlar, gerçekten inanılmaz. Ne yapalım, elimizden bir şey gelmiyor. Aylık 1090 TL internet ücreti + 75 TL modem kirası derken toplam 1200 TL cebimden çıkıyor. İnternete para vermek çok zoruma gitmiyor ama işe yaramayan bir modeme her ay 75 TL kira bedeli ödemek gerçekten sinir bozucu. Üstelik bu ücreti tam 15 ay boyunca ödeyeceğim ve sözleşme sonunda modem hâlâ onların olacak. Şaka gibi! Yeni bir sözleşme yapıldığında yine bu ücretleri ödemeye devam edeceğim...

emreBeoa

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,148
İsim
Emre siyah
İşlevi olmayan bir şeyden bile aylık kira bedeli alıyorlar, gerçekten inanılmaz. Ne yapalım, elimizden bir şey gelmiyor. Aylık 1090 TL internet ücreti + 75 TL modem kirası derken toplam 1200 TL cebimden çıkıyor. İnternete para vermek çok zoruma gitmiyor ama işe yaramayan bir modeme her ay 75 TL kira bedeli ödemek gerçekten sinir bozucu. Üstelik bu ücreti tam 15 ay boyunca ödeyeceğim ve sözleşme sonunda modem hâlâ onların olacak. Şaka gibi! Yeni bir sözleşme yapıldığında yine bu ücretleri ödemeye devam edeceğim...
E adamlar tekel, 1200 lira vermek yerine millenicom gibi daha ucuz isslleride tercih edebilirdiniz aslıda

ozzy6

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Ozan Muratoğlu
Aynı şekilde ben de evime kadar fiber çektirttirdim, başvuru yaptıktan 1,5 sene sonra geldiler. Hali hazırda VDSL kullanıyordum onun modem ücretini faturada ödüyordum. Fibere geçince fiber modem koydular eskisi de kutuda duruyor, sorduğumda ücreti yok dendi Türk Telekom'a ait oluyormuş eğer aboneliğimi iptal edersem geri alacaklarmış. Faturada da ek bir modem ücreti gözükmüyor.

Cerade

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
71
İsim
Serdar Akyaka
Ne kadar saçma sapan uygulama varsa bizde. Şu ülkede akıl sağlığını korumak başlı başına bir dert. Ben dönüşüm müşterisi olduğum için ödemiyorum ama bir süre sonra benden de alacaklar.

Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
Emircan Sivri
E adamlar tekel, 1200 lira vermek yerine millenicom gibi daha ucuz isslleride tercih edebilirdiniz aslıda
Doğru haklısın lakin, şimdi bekleme derdi vs var ekstra olarak son çıkan olaylardaki gibi comnet gibi başka firmalarında patlaması olası ihtimal o yüzden kendi alt yapısı direkt kendilerinden hizmet alıcam.
Ekstra olarak şimdi aradılar sonunda bitti bu serüven pazartesi kuruluma gelecekler.

emreBeoa

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,148
İsim
Emre siyah
Doğru haklısın lakin, şimdi bekleme derdi vs var ekstra olarak son çıkan olaylardaki gibi comnet gibi başka firmalarında patlaması olası ihtimal o yüzden kendi alt yapısı direkt kendilerinden hizmet alıcam.
Ekstra olarak şimdi aradılar sonunda bitti bu serüven pazartesi kuruluma gelecekler.
Patlasalar da sağdan soldan bir firma ile anlaşıp mağdur etmemeye çalışıyolar yine de tercih sizin para sizin.

Reyconjeff

80+ Bronze
1734096970685.png

AMA BAĞLANTI VE HIZ PROBLEMİ YAŞARSAN MUHTEMELEN MODEMİNDEN KAYNAKLANIYOR DİYİP GEÇİŞTİRECEKLER.

Reyconjeff

80+ Bronze
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,026,852
Üyeler
162,740
Son üye
Phylakes
Top Bottom