Neler Yeni

Türk Telekom Kaç Mbps Alabilirim?

Dahası  
Reaksiyon skoru
83
İsim
Ali
benim sorumun cevabını anlayan zaten bana söyler tahta direklerden dolaşıyor buradaki internet varsa böyle kullanan biri söyler diye düşündüm
Öyle tahta direkten dolaşıyor diye tahmin edilemez. Benim de tahta direkten dolaşıyor 50 mbit maksimum benim paket 35.mbit

Corf09

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
27
İsim
Batuhan
Sorgulayabilirsin internetten adresini falan yazarak
şuan altyapı yok zaten adamlar gelcek 20 metre ötede direk var ordan kablo çekecekler. Tanıdık var onu getirdim tamam burdan çekeriz dedi yoksa internetten bakınca zaten direkt altyapınız yok diyerek kapatıyorlar hatta altyapı çekin o zaman dedi maksimum 24 aya çekilecek dedi sonra ben kapattım zaten telefonu :D

McQueen95

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
752
İsim
ömer eren ilkaya
Instagram
Erenilkaya
Steam
McQueen
Twitter
bayanmayanbay
Discord
bayanmayanbay#2566
şuan altyapı yok zaten adamlar gelcek 20 metre ötede direk var ordan kablo çekecekler. Tanıdık var onu getirdim tamam burdan çekeriz dedi yoksa internetten bakınca zaten direkt altyapınız yok diyerek kapatıyorlar hatta altyapı çekin o zaman dedi maksimum 24 aya çekilecek dedi sonra ben kapattım zaten telefonu :D
Kardesim iste o direge gelen hizi sorgulatacaksin sizin evde hat yoksa neyini sorgulatiyosun :D

leroxy

80+ Platinum
En İyi Cevap
24
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,919
İsim
Alp
İlgilendiği Kategoriler
İnternet Hizmetleri - Yayın Servisleri - Riot Games
civardaki binayla alakası yok tam 9 metre uzağımdaki binaya türk telekom 100 megabit veriyor bana max 24
En azından bölgeyi tanıması, fikir sahibi olması için söyledim.
O anda orada altyapı yoksa altyapı sorgulama da bilmiyorsa biz nereden bilelim?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,016,239
Üyeler
161,009
Son üye
sgsbsbs
Top Bottom