Türk Telekom Saha Dolabı

Alıntıyı görüntüle
Arkadaşlar bu hafta sokakların bitişine yani caddeye boydan boya 6-7 adet bunlardan yerleştirdiler. Bu fibermidir ? bu fotoyu internetten aldım aynısı bunların. Ne zaman aktif oluyor bunlar acaba ? ve taahhütümüz var tt ile, fibere geçirirlermi üst paket olarak.
Aynı şey burada da oldu.
Çevredeki saha dolaplarının (sanırım ismi öyleydi) kablolarını vs. yeniliyorlar. Altyapı ile alakalı olabilir mi? Yoksa bakım mı yapılıyor?
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Değişen saha dolabının oradaki adrese, Türknet'in sitesinden baktığımda:
Alıntıyı görüntüle
Eski Saha Dolabı:
Alıntıyı görüntüle
Yeni Saha Dolabı:
Alıntıyı görüntüle

Birkaç gün önce babam, Türk Telekom (12 Mbps) ile taahhüdü yeniledi. O zaman baktığımda en fazla 10 Mbps'ye kadar Download alabilirsiniz yazıyordu, bugün baktım 35 Mbps yazıyor. 😀
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
VDSL altyapı gelmiş. 😀
Ama biz hâlâ ADSL kullanıyoruz.. ☹️

Aynı şey burada da oldu.

VDSL altyapı gelmiş. 😀
Ama biz hâlâ ADSL kullanıyoruz.. ☹
ne kadar saçma
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ben 16 Mbit kullanıyorum 82 lira ödüyorum 16 olunca kopuyo 12 yaptık ayrıca bugun VDSL Turknete başvurdum bakalım evrakları imzaladım kargoda şuan
bizde 100 lira ödüyoruz 16 mb e 12 alabiliyoruz TT'nin saçma politikası.

Alıntıyı görüntüle
Arkadaşlar bu hafta sokakların bitişine yani caddeye boydan boya 6-7 adet bunlardan yerleştirdiler. Bu fibermidir ? bu fotoyu internetten aldım aynısı bunların. Ne zaman aktif oluyor bunlar acaba ? ve taahhütümüz var tt ile, fibere geçirirlermi üst paket olarak.
Bölgene VDSL altyapısı geliyor, hayırlı olsun. Eğer zaten VDSL varsa FTTC yukarıda bir arkadaşın da dediği gibi.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,195,377
Üyeler
189,830
Son üye
AM4 DDR4 Timing ACİL
Geri