Neler Yeni

Türk telekom şebeke kablomun yerini izinsiz değiştirdi yasal mı ?

Onur07

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
306
İsim
Onur
Başka arızayı çözmek için gelen ekip benim ankastre kutusundaki kablomun yerini değiştirmiş.başka kişiye takmiş mudahalede edemiyorum komşuyla kavga ederim diye.şikayet oluşturdum genel arıza verdiler.1 aylık.Kablonun değişmesi lazımmış başka ekibi yakaladım valla biz yapmadık fln fln dediler.sizin sitedeki şebeke kablosu bozuk hat yetmiyor diyor.ben zaten sövdüm yapan arkadaşa ama bu yasal mı yani netspeed müşterisiyim diye mi yapdılar acaba.Benim çakılmış slotumu niye başka bozuk hat ile yer değiştiriyorsun ?30mbps hızım inmiş 10 mbps yapabileceğim bişey varmı

murat611

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
131
İsim
Murat
netspeed ara durumu ızah et onlar en erkenden yonlendırtırler ekıbı 1 ay surmez

Onur07

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
306
İsim
Onur
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
netspeed ara durumu ızah et onlar en erkenden yonlendırtırler ekıbı 1 ay surmez
kablo bozuk bişey yapamazlar.beklicekler sadece.benim sinir olduğum konu benim sağlam kablomu niye bozuyorsun.bunları adam yerine koyup müdahale etsek.biz suçluyuz.devlet zaten vaktini bekliyor.günü gelince yapıcaz vatandaşlik görevimizi.bu kadar mal mülk yeter bize.

murat611

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
131
İsim
Murat
kablo bozuk bişey yapamazlar.beklicekler sadece.benim sinir olduğum konu benim sağlam kablomu niye bozuyorsun.bunları adam yerine koyup müdahale etsek.biz suçluyuz.devlet zaten vaktini bekliyor.günü gelince yapıcaz vatandaşlik görevimizi.bu kadar mal mülk yeter bize.
hocam senın evıne gelen kablo degıl mı bozuk olan onu sen degıstıremezsın bunu saha ekıbı gelıp takıyor ya sen o yuzden ara onlar ekıp yonlendırtıp duzeltırler
Mesaj otomatik birleştirildi:

turk telekomda kalkıp sana bız yapmadık der arada kalırsın sen kullandıgın fırmayı arayıp bunu belırtmen lazım yanı
Mesaj otomatik birleştirildi:

ben turknet normal vdsl kullanırken hatta sıkıntı cıktı mesela aradım 1 gun sorna turk telekom ekıbını yonlendırdıler sorunu cozduler onu demek ıstıyorum yanı sen turk telekomu arasın sana yardımcı olmazlar

frudotz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
90
İsim
H. Arda Karabacak
İlgilendiği Kategoriler
İnternet
Discord
frudotz
Başka arızayı çözmek için gelen ekip benim ankastre kutusundaki kablomun yerini değiştirmiş.başka kişiye takmiş mudahalede edemiyorum komşuyla kavga ederim diye.şikayet oluşturdum genel arıza verdiler.1 aylık.Kablonun değişmesi lazımmış başka ekibi yakaladım valla biz yapmadık fln fln dediler.sizin sitedeki şebeke kablosu bozuk hat yetmiyor diyor.ben zaten sövdüm yapan arkadaşa ama bu yasal mı yani netspeed müşterisiyim diye mi yapdılar acaba.Benim çakılmış slotumu niye başka bozuk hat ile yer değiştiriyorsun ?30mbps hızım inmiş 10 mbps yapabileceğim bişey varmı
Telekom bunu hep yapıyor, alternatif firmalara verilen hatları kendi müşterileri sorun yaşamasın diye sormadan etmeden işgal ediyorlar.
Umarım çözdürebilirsiniz :/

Mehmet Yılmaz

Vitreus
Yönetici
En İyi Cevap
15
Dahası  
Reaksiyon skoru
68,935
İsim
Mehmet Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları ve İnternet Servis Sağlayıcıları
Epic Games
DreamRS
Discord
mehmet_yilmaz
O kablo, hat onlara ait yani nasıl kullanılacağı, ne yapacakları onların sorumluluğu altında.

PaLaaX

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,831
İsim
𝓐𝓭ı 𝓨𝓸𝓴 𝓝𝓪𝓶ı 𝓥𝓪𝓻
Discord
𝑃𝑎𝐿𝑎𝑎𝑋#7322
Operasyon müdürlüğüyle saha çalışanları arasında böyle iletişimsizlikler oluyor.
Saha çalışanları bazen kafalarına göre iş yapıyor.
Eğer telekomun üst kısmı olaydan haberdarsa fırça çekmişlerdir saha amirliğine...
Bulunduğunuz yerin telekom müdürlüğüne gidip sorununuzu anlatabilirsiniz.
He o zaman da diyecekler ki siz netspeed müşterisisiniz :D

Top Bottom