Neler Yeni

Türk Telekom Valorant Paket Kaybı Sorunu

MagicPump

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
64
İsim
ömür ertürk
Paket kaybı problemimi (packet loss) test sonuçlarıyla defalarca kendilerine iletmeme rağmen hızınızda bir problem yok denilip arıza kayıtlarım kapatıldı.Kendilerine hız problemim olmadığını paket kaybı problemim olduğunu ilettim bir hanımefendi çalışan sorunu halledeceğini söyledi fakat sorun çözülmeden başka bir çalışan tarafından hızınız normal hat değerleriniz iyi denilerek geçiştirildi paket kaybım olduğunu belirtmeme rağmen sorun çözülmeden kapatıldı cayma bedelim yüzünden başka bir işletmeye geçiş yapamıyorum firma çalışanları paket kaybı sorununu görmezden geliyorlar ayıplı hizmet sunuyorlar çözüm için bir çaba vs gösterilmiyor pingplotter sonucum ekte oyunda merminin gitmediğini hissediyorum fight anında servertickrate düşüyor paket kaybı totalde yükselme oluyor franfurkt serverinde falan durum daha vahim çözüm için önerisi tavsiyesi olan var mı ?
last .jpg

MrHawk

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
İbrahim Şahin
Kendin çözebileceğin bir durum değil. Muhtemelen santral veya saha dolabındaki yoğunluktan kaynaklanıyor. Bir ihtimal kullandığın porttan da kaynaklanıyor olabilir. Müşteri hizmetlerine hizmetten memnun olmadığınızı bildirerek portu değiştirmelerini isteyebilirsiniz. Başka da yapılacak bir şey olduğunu sanmıyorum.

Aswium

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
133
İsim
Muhammet Söğütçü
CGNat havuzunda olabilir misiniz?

epnax

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Göktuğ
aynı sorunu bende superonline ile yaşıyorum acayip sinir bozucu bir durum müşteri hizmetleri sorunu çözmemekte oldukça ısrarcı. bir çözüm bulursan bilgilendirirsen çok sevinirim.

MrHawk

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
İbrahim Şahin
Alıntıyı görüntüle
dostum sanırım o dediğin havuzdayım 100 ile başlıyor modemde ip adresi sorun bundan olabilir mi ?
Evet muhtemelen ondan kaynaklanıyor olabilir. Modem den ip ne bakıp tarayıcı üzerinden "what is my ip" diye aratıp ip lerin aynı mı farklı mı olduğuna bakabilirsin. Eğer farklı ise CGN havuzundasındır.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bunun çözümü ise bir statik ip ye sahip olmak. Eğer modeminiz bunu destekliyorsa modem üzerinden eğer bunu sağlamıyorsa internet sağlayıcınızdan statik ip hizmeti satın alabilirsiniz.

Son düzenleme:

Aswium

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
133
İsim
Muhammet Söğütçü
Alıntıyı görüntüle
dostum sanırım o dediğin havuzdayım 100 ile başlıyor modemde ip adresi sorun bundan olabilir mi ?
Direkt olarak sorun bundan kaynaklıdır diyemeyiz ama yüksel ihtimal olabilir diye düşünüyorum. Çözümü ise Statik ip olacaktır sizden para karşılığı bu havuzdan çıkarırlar. Müşteri hizmetlerini arayın cgnat havuzundayım oyunlarda ping sorunum oluyor deyin bir ihtimal çıkarabilirler ama sanmıyorum dediğim gibi statik ip sattıracaklardır ve 1 haftalığına denemem için tanımlar mısınız diye rica et sorun düzelecek mi kontrol et.

Reindi

80+ Silver
Paket kaybı problemimi (packet loss) test sonuçlarıyla defalarca kendilerine iletmeme rağmen hızınızda bir problem yok denilip arıza kayıtlarım kapatıldı.Kendilerine hız problemim olmadığını paket kaybı problemim olduğunu ilettim bir hanımefendi çalışan sorunu halledeceğini söyledi fakat sorun çözülmeden başka bir çalışan tarafından hızınız normal hat değerleriniz iyi denilerek geçiştirildi paket kaybım olduğunu belirtmeme rağmen sorun çözülmeden kapatıldı cayma bedelim yüzünden başka bir işletmeye geçiş yapamıyorum firma çalışanları paket kaybı sorununu görmezden geliyorlar ayıplı hizmet sunuyorlar çözüm için bir çaba vs gösterilmiyor pingplotter sonucum ekte oyunda merminin gitmediğini hissediyorum fight anında servertickrate düşüyor paket kaybı totalde yükselme oluyor franfurkt serverinde falan durum daha vahim çözüm için önerisi tavsiyesi olan var mı ?Alıntıyı görüntüle
bende aynı sorunu çok yaşadım %60-70 kayıp oluyordu ben Turknette yaşadım adam 2 dakikanızı alacağım dedi tekrar döndü düzeldi mi dedi yaptı tamamen onların ilgisizliğinden kaynaklanıyor

MagicPump

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
64
İsim
ömür ertürk
bende aynı sorunu çok yaşadım %60-70 kayıp oluyordu ben Turknette yaşadım adam 2 dakikanızı alacağım dedi tekrar döndü düzeldi mi dedi yaptı tamamen onların ilgisizliğinden kaynaklanıyor
pingplotter programı üzerinden mi 60 70 kayıp cıkıyordu oyunda mı ?

buerls

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Metehan Demiralp
Direkt olarak sorun bundan kaynaklıdır diyemeyiz ama yüksel ihtimal olabilir diye düşünüyorum. Çözümü ise Statik ip olacaktır sizden para karşılığı bu havuzdan çıkarırlar. Müşteri hizmetlerini arayın cgnat havuzundayım oyunlarda ping sorunum oluyor deyin bir ihtimal çıkarabilirler ama sanmıyorum dediğim gibi statik ip sattıracaklardır ve 1 haftalığına denemem için tanımlar mısınız diye rica et sorun düzelecek mi kontrol et.
Superonline kullanıyorum aynı problem bende de mevcut ayrıca statik ip kullanıyorum. Forumda paket kaybıyla ilgili konulara bakarsak firmadan bağımsız olarak şu sıralarda herkesin yaşadığı ortak bir problem olduğunu düşünüyorum. Firmalar paket kaybı hakkında çok bilgisiz. Ayrıca BTK yönetmeliğinde de böyle bir durumdan bahsedilmiyor hatta arızaların ne kadar sürede çözülmesi gerektiğiyle ilgili olan kısım doldurulmamış bile.

MagicPump

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
64
İsim
ömür ertürk
Superonline kullanıyorum aynı problem bende de mevcut ayrıca statik ip kullanıyorum. Forumda paket kaybıyla ilgili konulara bakarsak firmadan bağımsız olarak şu sıralarda herkesin yaşadığı ortak bir problem olduğunu düşünüyorum. Firmalar paket kaybı hakkında çok bilgisiz. Ayrıca BTK yönetmeliğinde de böyle bir durumdan bahsedilmiyor hatta arızaların ne kadar sürede çözülmesi gerektiğiyle ilgili olan kısım doldurulmamış bile.
tüketici hakem heyeti bilir kişi atadı şehir dışında olduğumdan dolayı vazgeçmek zorunda kaldım.

Top Bottom