Modem için hocam internete nasıl bağlancam evde? Bu konulardan çok anlamıyorum.Müşteri no ve şifresinden mi bahsediyorsun?
Şu an evde internete bağlanamıyorum aboneliğimi yağtırdığım halde müşteri hizmetlerinde modem için şifre falan mı almam lazım?Modem için hocam internete nasıl bağlancam evde? Bu konulardan çok anlamıyorum.
Müşteri hizmetlerini araModem için hocam internete nasıl bağlancam evde? Bu konulardan çok anlamıyorum.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Şu an evde internete bağlanamıyorum aboneliğimi yağtırdığım halde müşteri hizmetlerinde modem için şifre falan mı almam lazım?
Modemin arkasında yazıyor wifi şifresi. Lifreyi değiştirmek istersen modemin arkasında gerekli ip adresi de yazıyor. Tarayıcıdan o ip adresine gidip yine modemin arkasında yazan kullanıcı adı ve şifre ile modem arayüzüne giriş yapabilirsin. Arayüz üzerinden wifi ismini ve şifresini değiştirebilirsin.Modem için hocam internete nasıl bağlancam evde? Bu konulardan çok anlamıyorum.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Şu an evde internete bağlanamıyorum aboneliğimi yağtırdığım halde müşteri hizmetlerinde modem için şifre falan mı almam lazım?