Neler Yeni

Türk Telekomu Tüketici haklarına şikayet etmeyi düşünüyorum. Aldığım hız.

Mamyy

80+ Silver
16/1 pakedini kullanıyoruz bana şu saatte verdiği değerler ise 1 ile 8 arasında kaç gündür böyle oyun oynuyorum ping arada veya hep oluyor artık sinir bozmaya başladı ve şikayet edicem ben 16/1 almak için sözleşmeyi imzaladım 6 7 8 veya 9 almak için değil gecenin bu saatinde tam tersi yüksek olması gerekirken düşük iyici sinir bozmaya başladı söylemek istedim önermek istediğiniz bir şeyler var mı ?

Şuan aldığım değerler bunlar kendi sitesi;

1611267714026.png

thErenSK

80+ Gold
En İyi Cevap
2
ahh telekom ahh
bu ay internet taahhütüm bitiyor ama tivibu yüzünden çıkamıyoruz :( 400tl ceza çıkartıyorlar :(

kolonya

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Valla benim hız iyi. 24/6 paket aldık 4 site açık üstüne benle beraber 3 kişi giriyor 22 down 5.7 Up alıyorum.

Mamyy

80+ Silver
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
ahh telekom ahh
bu ay internet taahhütüm bitiyor ama tivibu yüzünden çıkamıyoruz :( 400tl ceza çıkartıyorlar :(
Yetti yani nisanda bitiyor tek yaradığı şey bana tivibu millenicoma almayı düşünüyorum şuan
Mesaj otomatik birleştirildi:

Valla benim hız iyi. 24/6 paket aldık 4 site açık üstüne benle beraber 3 kişi giriyor 22 down 5.7 Up alıyorum.
bende bu şekil millenicom alacağım muhtemelen

thErenSK

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Yetti yani nisanda bitiyor tek yaradığı şey bana tivibu millenicoma almayı düşünüyorum şuan

bende bu şekil millenicoma alacağım muhtemelen
eğer tivibu ile interneti aynı anda başlatmadıysanız ceza yiyorsunuz biz 11 ay sonra almıştık tivibuyu :(

kolonya

80+ Gold
En İyi Cevap
2

bende bu şekil millenicom alacağım muhtemelen
Aga ben TÜrktelekom kullanıyorum :D

Mamyy

80+ Silver
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
eğer tivibu ile interneti aynı anda başlatmadıysanız ceza yiyorsunuz biz 11 ay sonra almıştık tivibuyu :(
aynı anda başlattık galiba evde tivibuyu kullanan çok neredeyse normal tv den çok tivibu kullanıyoruz kalırsak tek kalma sebebimiz olur yani

NakreS14

80+ Platinum
En İyi Cevap
25
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,071
İsim
Serkan
16/1 pakedini kullanıyoruz bana şu saatte verdiği değerler ise 1 ile 8 arasında kaç gündür böyle oyun oynuyorum ping arada veya hep oluyor artık sinir bozmaya başladı ve şikayet edicem ben 16/1 almak için sözleşmeyi imzaladım 6 7 8 veya 9 almak için değil gecenin bu saatinde tam tersi yüksek olması gerekirken düşük iyici sinir bozmaya başladı söylemek istedim önermek istediğiniz bir şeyler var mı ?

Alıntıyı görüntüle
16 dowload a KADAR dedikleri için oluyor bunlar hep

Alıntıyı görüntüle
DNS Girebilirsin Belkim Faydası Olur

Mamyy

80+ Silver
16 dowload a KADAR dedikleri için oluyor bunlar hep
16 dowload net vermesini beklemiyorum tabi en azından 12 nin üstünde olması lazım dün sadece en son aramıştım düzelticez falan dediler bi ara 14 oldu gene düştü dedim ki sorun sizin modeminizde olabilir mi eski modem dedim olabilir dedi değiştirebiliyoz mu dededim evet dedi bu seferde 240 lira mı ne para istiyor ben ne anladım bu işten gelsin ücretsiz değiştirsin niye para ödiyim ki senin modemin millenicom almayı düşünüyorum

QCerberusQ

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
587
İsim
Furkan Enes Kaplan
Hat değerlerini atabilirmisin

QCerberusQ

80+ Bronze