Neler Yeni

Türk Telekom'un Bölgemdeki Telefon Dolabının İçler Acısı Hali :)

Mehmet Yılmaz

Vitreus
Yönetici
En İyi Cevap
15
Dahası  
Reaksiyon skoru
68,867
İsim
Mehmet Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları ve İnternet Servis Sağlayıcıları
Epic Games
DreamRS
Discord
mehmet_yilmaz

Hudzell

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
21,521
İsim
Hakan
İlgilendiği Kategoriler
Mining, Trading, Kripto, Crack
abi haftada 1 2 kere felan rahatsız etmezsen süreç daha uzar gibime geliyor
benim bulunduğum mahallede yan binada kazı vardı haliyle net gitti iyi tamam dedik kazım bitti kabloların tekrar ayarlanması lazım aradık aradık bugün yarın geleceğiz dendi bi ses çıkmadı en son iyice rahatsız etmeye başlayınca geldiler ttnet bu işte

Mehmet Yılmaz

Vitreus
Yönetici
En İyi Cevap
15
Dahası  
Reaksiyon skoru
68,867
İsim
Mehmet Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Epic Games
DreamRS
Discord
mehmet_yilmaz
abi haftada 1 2 kere felan rahatsız etmezsen süreç daha uzar gibime geliyor
benim bulunduğum mahallede yan binada kazı vardı haliyle net gitti iyi tamam dedik kazım bitti kabloların tekrar ayarlanması lazım aradık aradık bugün yarın geleceğiz dendi bi ses çıkmadı en son iyice rahatsız etmeye başlayınca geldiler ttnet bu işte
1 aydır neler neler yapıyorum :D

leroxy

80+ Platinum
En İyi Cevap
24
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,919
İsim
Alp
İlgilendiği Kategoriler
İnternet Hizmetleri - Yayın Servisleri - Riot Games
Bu konuya popişkomla güldüm o.O2 o.O2 o.O2 o.O2 o.O2 o.O2 o.O2 o.O2 o.O2 o.O2 o.O2 o.O2
Ben de benzer ama içi değişik olan bir saha dolabı/dslam ile 100/8 Alıyorum ne hikmetse 🤭o.O2🤭o.O2o.O2o.O2🤭o.O2🤭🤭
Mesaj otomatik birleştirildi:

@Mehmet Yılmaz Abi yanlış görmüyorsam kutunun etrafına yeni bir blok yerleştirilmiş ve beton dökülmüş.
Yakın zamanda kutu değiştirilebilir haberin olsun. Bilerek böyle bırakmış olabilirler. Bir çalışma var gibi gözüküyor.

descardes

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
191
İsim
Buğra parlak
Bildiğiniz gibi bir süredir internet sorunu çektiğimi sizlerle de paylaşıyordum. Superbox sorunu inatla çözmeyince şansımı MECBUREN ADSL'den yana kullandım. Turknet ilginç bir şekilde tam 20 saatte abonelik işlemlerini halletti, burası çok güzel. İlk 3 gün internete giremedim, bağlantı her saniye gidiyordu.
Sonra bir süre düzeldi diyebilirim fakat hem hız 6-7 MBPS civarlarındaydı hem de yine kopmalar oluyordu bu hıza rağmen, Telekom'a derdimi anlatamadım tabii asla hatlarına toz kondurmuyorlar :)

Son 3 gündür internetim yok, 1 dakika gelip hemen gidiyor. Talepler açıldı ve hâlâ devam ediyor. En son bir pide alayım diye dışarıya çıkmışken şu dolaplara bakayım dedim ve aşağıdaki trajikomik görüntüyle karşılaştım. Bu dolaptan hizmet alıp almadığımı bilmiyorum fakat 3 gündür internet olmadığına göre bu dolap olabilir. Muhtemelen araba park ederken çarpmış dolap plastik olduğu için kırılmış. Dipteki beton muhtemelen yeni atılmış, muazzam bir çözüm. Diğer muazzam çözüm ise gördüğünüz herkesin evinde olan naylon iple kapağı tutturmaları. Malumunuz Ankara'dayım, bu aralar yağmur yağma olasılığı yüksek. Acaba bir yağmur yağdığı zaman ne olacak buraya merak ediyorum :)

Alıntıyı görüntüle
1618518166514.png

3 senedir 0.6 Upload veriyorlar bi ara ben çıkıcam filan dedim 13.7 downlaod verdiler türk telekom dolabı açık unutyorlar burda çocuklar elini filan sokuyor allah kolaylık versin TÜRK TELEKOM ADAMDIR

Mehmet Yılmaz

Vitreus
Yönetici
En İyi Cevap
15
Dahası  
Reaksiyon skoru
68,867
İsim
Mehmet Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Epic Games
DreamRS
Discord
mehmet_yilmaz

Ryphex

80+ Bronze
En İyi Cevap
2
TT Ye laf ettirmem reis

• Hahaha
Reaksiyonlar: RefX

Mehmet Yılmaz

Vitreus
Yönetici
En İyi Cevap
15
Dahası  
Reaksiyon skoru
68,867
İsim
Mehmet Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Epic Games
DreamRS
Discord
mehmet_yilmaz
Türknet arıza talebimle alakalı olarak bu sabah saat 9:30'da arandım saha ekibi tarafından. Bölgemdeki bütün ADSL saha dolaplarının VDSL olarak değiştirileceği söylendi. Aynı şekilde kırık olan tek dolap bu değilmiş. Ha sorunun çözüldü mü derseniz hayır, internet bağlantısı hâlâ yok, saha ekibi kontrolü yaptı topu Türknet'e attı. Türknet ne yapıyor derseniz günlerdir çözemedim.

RefX

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,932
İsim
Orhun Refik Kocabaş
Benim gibi sıradan bir kullanıcı sahada 5 dakika gezerek sorunu buluyor. Ama işi bu olanlar ya bulamıyor ya da bulmak istemiyor. Hangisi oluyor siz seçin. Pandemi dönemindeyiz, okulların neredeyse hepsi uzaktan eğitime geçti. O dolaptan yüzlerce öğrenci hizmet alıyor, ama bakan yok hâlâ.
Mahkemeye verip peşini de bırakmayıp deli tazminat almak lazım da işte

leroxy

80+ Platinum
En İyi Cevap
24
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,919
İsim
Alp
İlgilendiği Kategoriler
İnternet Hizmetleri - Yayın Servisleri - Riot Games
Ekran Görüntüsü (391).png
Ekran Görüntüsü (423).png

Ekran Görüntüsü (444).png

Büyütüp bakabilirsiniz.
Ekim-Kasım 2020'den kalma görseller. valve sunucularına 37-39ms ile bağlandığım günler.
Şu anda 50ms aşağısı göremiyorum.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,016,440
Üyeler
161,051
Son üye
erbak
Top Bottom