🔥İndirim Turkcell Aynen Favorim 20GB Online Özel 200TL

Kesin mevcut müşteri gecemiyordur boşuna heyecanlandım
Babam 30 gb ye 670 tl mi 770 tl ödüyor
hepsinde aynı hocam. zaten tek bir firmada takılı kalmak güzel bir şey değil bence
bunu anlatamazsın işte babam 1996 dan beri türkcelli ve pek çok arkadaşı hala Türkcell’i

hocam benim vodofone tahhatüt bitti direk geçiş sağlayabilirmiyim numara taşımadan extra para ücret ödermiyim
Ödemezsin ben son 1/2 ay kala geçtim 40tl di açıkçası benşm bulunduğum yerde bazı yerlerde şebeke çekmiyor tt ve Vadofone için benim için Türkcell bir nimet

• Beğen
Reaksiyonlar: ghnn

bunu anlatamazsın işte babam 1996 dan beri türkcelli ve pek çok arkadaşı hala Türkcell’i

Ödemezsin ben son 1/2 ay kala geçtim 40tl di açıkçası benşm bulunduğum yerde bazı yerlerde şebeke çekmiyor tt ve Vadofone için benim için Türkcell bir nimet
yok aynı paket 300 tl güncel tutar gözüküyor ayın 1 de kesilicek yazıyor onu ödemek zorunda mıyım nasıl olur hiç hat taşımadım da ben

yok aynı paket 300 tl güncel tutar gözüküyor ayın 1 de kesilicek yazıyor onu ödemek zorunda mıyım nasıl olur hiç hat taşımadım da ben
Ödüyorsun yada gün gün bölmeleri lazım açıkçası bende hiç taşımadım indirim olunca babama diyorum benim hattı değiştiriyor
eskiden aynı operatörle konuşmak daha ucuzdu ama artık o da pek olmuyor en azından ben turkcellde görmedim. o yüzden bence hiç bir manası yok
babamın konuşması whatsap fln sınırsız iş için kullanıyor telefonla çok fazla arama yapıyor

eskiden aynı operatörle konuşmak daha ucuzdu ama artık o da pek olmuyor en azından ben turkcellde görmedim. o yüzden bence hiç bir manası yok
Bende Vodafone yönüne sınırsız konuşma var mesela ama tarifenin zaten her yöne 3000dk si olduğu için hiç umrumda olan bir mesele değil, eskisi kadar etkisi yok cidden.

benim paket eylül'ün 8'inde bitiyor. kaç gün sürecek bu?

online işlemleri başlatsam mağazadan teslim at desem başka yapmam gereken bir şey olucak mı vodofone tarafından

1756231149504.webp

Bu kısımda yazan TV+ vs. hariç 20gb veriyor dimi bu paket? Ona göre geçeceğim.

hocam hattım kuzen adına (vodafone) başvurdum numara taşıma yaptım kendi adıma tcyi de kendi tcmi verdim hat geldi şimdi 20dk içinde gönderdiler olucak mı olmicak mı bilmiyorum dönüş yaparlar mı

Geri