pcmeraklisi34
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,309
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Evet diğerlerini ekstra veriyor.Alıntıyı görüntüle
Bu kısımda yazan TV+ vs. hariç 20gb veriyor dimi bu paket? Ona göre geçeceğim.
Evet diğerlerini ekstra veriyor.Alıntıyı görüntüle
Bu kısımda yazan TV+ vs. hariç 20gb veriyor dimi bu paket? Ona göre geçeceğim.
Tamamdır hocam çok teşekkürler, başvurdum az önce.Evet diğerlerini ekstra veriyor.
12 ay taahhütlü.Vodafone kullaniyorum. bu 12ay taahhütlü 200tl mi yoksa tek kullanim 200tl mi?
Hattı almazsan geçebilirsin. Asıl işlemler hattı aldığında başlatılıyor.Bugün vodefaneden başvuru yaptım 3 gün içinde hattınızı alın dediler bir para felan ödemedim buna geçebilir miyim
Birkaç gün içinde geçişin sağlanır, o andaki cayma bedelin neyse Türk Telekomdan ona göre cayma bedeli çıkar.turk telekom tarifemin bitmesine daha 1 ay var. Şimdi internet sitesi üzerinden buna geçersem ne oluyor?
turk telekoma taahhüt cezası ödüyo muyum? Yoksa tt bittikten sonra mı buna geçiyorum? Nasıl oluyor?
Hediye konusunda en iyisi Vodafone bence. Türk Telekom bazen çok iyi veriyor ama çoğunlukla 100dk falan çıkıyordu. Vodafonede hem çark daha sık internet veriyor hem de yanımda premium denen süper şey sayesinde her hafta GB garantili ikinci çark var.Ben Vodafone'dan razıyım 2 haftada bir internet hediyesi veriyor Turkcell gibi instagrama özel cart curt demiyor.Muhremelen hediye konusunda en iyisi Türk Telekom