🔥İndirim Turkcell Aynen Favorim 20GB Online Özel 200TL

Bugün vodefaneden başvuru yaptım 3 gün içinde hattınızı alın dediler bir para felan ödemedim buna geçebilir miyim

turk telekom tarifemin bitmesine daha 1 ay var. Şimdi internet sitesi üzerinden buna geçersem ne oluyor?

turk telekoma taahhüt cezası ödüyo muyum? Yoksa tt bittikten sonra mı buna geçiyorum? Nasıl oluyor?

teşekkürler ben geçtim e-sim ve e-devlet onayı yaptığım içinde 4gb verecekmiş sanırım

Ben Vodafone'dan razıyım 2 haftada bir internet hediyesi veriyor Turkcell gibi instagrama özel cart curt demiyor.Muhremelen hediye konusunda en iyisi Türk Telekom

Bugün vodefaneden başvuru yaptım 3 gün içinde hattınızı alın dediler bir para felan ödemedim buna geçebilir miyim
Hattı almazsan geçebilirsin. Asıl işlemler hattı aldığında başlatılıyor.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

turk telekom tarifemin bitmesine daha 1 ay var. Şimdi internet sitesi üzerinden buna geçersem ne oluyor?

turk telekoma taahhüt cezası ödüyo muyum? Yoksa tt bittikten sonra mı buna geçiyorum? Nasıl oluyor?
Birkaç gün içinde geçişin sağlanır, o andaki cayma bedelin neyse Türk Telekomdan ona göre cayma bedeli çıkar.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ben Vodafone'dan razıyım 2 haftada bir internet hediyesi veriyor Turkcell gibi instagrama özel cart curt demiyor.Muhremelen hediye konusunda en iyisi Türk Telekom
Hediye konusunda en iyisi Vodafone bence. Türk Telekom bazen çok iyi veriyor ama çoğunlukla 100dk falan çıkıyordu. Vodafonede hem çark daha sık internet veriyor hem de yanımda premium denen süper şey sayesinde her hafta GB garantili ikinci çark var.

4 ayım kaldı bıtmesıne banda boyle bı teklıf yapar mı turkcell

Konuyla alakasız ama 43 gün kala taahhüt bozarsam ne kadar öderim 490tl tarife

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,162,107
Üyeler
184,577
Son üye
shiro oni
Geri