Neler Yeni

Turkcell NetGSM kulllanıcılarına erişim engeli getirmiş

thepublicman

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,170
İsim
Kadir
Screenshot_2.jpg

NetGSM kullanıp sorun yaşayan var mı?

NetGSM tarafının açıklaması
1731231714874.png

thepublicman

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,170
İsim
Kadir
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Evet böyle bir şey olmasına rağmen hala başvuru alıyorlar ve kullanıcıları mağdur ediyorlar iptal talebinde bulundum
Serbest piyasa da Turkcellin böyle bir şey yapma hakkı yok. NetGSM firması resmen uygun fiyatlı tarife veriyor diye önce altyapıya zam yaptılar şimdi de erişim engeli getirdiler
Yatırımcı dostu ülkeyiz ya aynenn.

Nezha

80+
Haber sanki kolpa gibi. Bence netgsm Turkcelle anlaştığının üzerinde kullanıcıya satış yaptı diye oldu.

thepublicman

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,170
İsim
Kadir
Haber sanki kolpa gibi. Bence netgsm Turkcelle anlaştığının üzerinde kullanıcıya satış yaptı diye oldu.
Kolpa değil netgsm tarafı da açıklama yaptı ekledim konuya

Nezha

80+
Serbest piyasa da Turkcellin böyle bir şey yapma hakkı yok. NetGSM firması resmen uygun fiyatlı tarife veriyor diye önce altyapıya zam yaptılar şimdi de erişim engeli getirdiler
Hacı ne serbest piyasası altyapısını kullanıyor şu kadar kullanıcıya şu kadar para vereceksin diyor. Netgsm fazlasına satıyor anlaşmaya uygun davranmıyor ama elinde btk kararını sallıyor. O kararı çok rahat mahkemeye verir 2 sene böyle devam eder Turkcell anlaşmak istemezlerse. Kim sallar btkyı.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Kolpa değil netgsm tarafı da açıklama yaptı ekledim konuya
Onu kastetmedim tekrar okuyun. Kısıtlamayı ben de biliyorum ama kısıtlama sebebini kolpadan sıkmış.

oaK´

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,514
İsim
Olcay akbulut
yok hocam değil büyük ihtimal bi kaç ay önceden diyorlardı türkcell bize dava açacak diye, interneti ucuza veriyolar diye ek davalarıda vardı diye biliyorum türkcell ile
Mesaj otomatik birleştirildi:

Alıntıyı görüntüle
NetGSM kullanıp sorun yaşayan var mı?

NetGSM tarafının açıklaması
Alıntıyı görüntüle
büyük ihtimal netgsmi hedef göstericekler türkcell mağduru oynayıp hiç bi açıklama yapmayacak olan netgsmye olcak xDD

The King of Comedy

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Benim dediğimle ne ilgisi var söylediğinin yoksa ek mi yapmak istedin? İki ucu oklu değnek abonelik aktif olduğunda öğreniyorum ben baz istasyonu engelini, veya başvururken belirtmeliydi böyle bir sorun var diye ta en başta vazgecerdim iptal etmek için bile online işlemlere girmen lazım diyor temsilci, giremiyorum çünkü sinyal yok komedi:)

thepublicman

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,170
İsim
Kadir
Benim dediğimle ne ilgisi var söylediğinin yoksa ek mi yapmak istedin? İki ucu oklu değnek abonelik aktif olduğunda öğreniyorum ben baz istasyonu engelini, veya başvururken belirtmeliydi böyle bir sorun var diye ta en başta vazgecerdim iptal etmek için bile online işlemlere girmen lazım diyor temsilci, giremiyorum çünkü sinyal yok komedi:)
Diyorum ki netgsm ile yaşadığı sorunu sana yansıtamaz haberleşme kanunu ve serbest piyasaya aykırı bu. Sana yanlış yapan netgsm değil

Cakrash

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
568
İsim
Musa Topçu
Hayat bitti

Ekler

• Screenshot_20241111_065944_Netgsm Hesabm.jpg
    Screenshot_20241111_065944_Netgsm Hesabm.jpg
    205.9 KB · Hit: 21