Neler Yeni

Yardım türkcell şubeden alınan cihaz iade oluyor mu?

Evren avcı

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,284
İsim
Evren avcı
Merhaba arkadaşlar türkcell den a34 alacağım ama maalesef hava parası 5k alacaklar (15k) bende iade etmek istiyorum. cihazı şubeden ayırttık. daha teslim almadım cihazı ve ayrıca fatura da oluşturulmadı (%99). sizce iade edebilirmiyim?

furkangorur

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,175
İsim
Furkan Görür
Edersin 14 gün hakkın var. Kutuyu açma teslim almayacağım iade istiyorum diyin.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ödemesini yapmadıysan gitmene gerek yok

Evren avcı

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,284
İsim
Evren avcı
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Edersin 14 gün hakkın var. Kutuyu açma teslim almayacağım iade istiyorum diyin.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ödemesini yapmadıysan gitmene gerek yok
ödeme yapmadık. kimlik fotosu falan çektiler ama ödeme yapmadık. zaten elimize fatura vb. vermediler. şubeden alımda 14 gün aide hakkı var mıdır peki?

furkangorur

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,175
İsim
Furkan Görür
ödeme yapmadık. kimlik fotosu falan çektiler ama ödeme yapmadık. zaten elimize fatura vb. vermediler. şubeden alımda 14 gün aide hakkı var mıdır peki?
nereden aldığın fark etmiyor. 14 gün iade hakkın var fakat kutuyu açma sen. Gitmek istersen gidip cihazı almaktan vazgeçtiğini söylersin sana yok alacaksınız hazırlık yaptık falan derse yalandır.

Golf 4 R32

80+ Silver
sen git ama almaktan vazgeçtim de zorla satmaya çalışırlarsa felan koşarak uzaklaş

• Beğen
Reaksiyonlar: Shaw

Evren avcı

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,284
İsim
Evren avcı
nereden aldığın fark etmiyor. 14 gün iade hakkın var fakat kutuyu açma sen. Gitmek istersen gidip cihazı almaktan vazgeçtiğini söylersin sana yok alacaksınız hazırlık yaptık falan derse yalandır.
hocam eski cihazımızı aldığımızda imza falan atmıştık bunda atmadık bu demek ki fatura daha oluşturmadılar. en iyisi bugün akşam babamla gidip iade edeceğimizi belirteceğim.

Kıvanç🖱️

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,700
İsim
Kıvanç
İlgilendiği Kategoriler
Donanım, Çevre Birimleri, Sistem Toplama, İndirimler
Merhaba arkadaşlar türkcell den a34 alacağım ama maalesef hava parası 5k alacaklar (15k) bende iade etmek istiyorum. cihazı şubeden ayırttık. daha teslim almadım cihazı ve ayrıca fatura da oluşturulmadı (%99). sizce iade edebilirmiyim?
Mağazadan teslim aldığın zaman iade hakkın olmuyor. Ben eşime almıştım Mi Store'dan ama beğenmemişti telefonun arayüzünü vs, asla iade almadılar. İnternetten alınanlar için 14 gün hak var, gidip görerek alınca o hak olmuyormuş. Bu şekilde açıkladılar. Ben de THH falan uğraşmak istemeyip salmıştım.

Evren avcı

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,284
İsim
Evren avcı
Mağazadan teslim aldığın zaman iade hakkın olmuyor. Ben eşime almıştım Mi Store'dan ama beğenmemişti telefonun arayüzünü vs, asla iade almadılar. İnternetten alınanlar için 14 gün hak var, gidip görerek alınca o hak olmuyormuş. Bu şekilde açıkladılar. Ben de THH falan uğraşmak istemeyip salmıştım.
daha ürünü teslim almadım. sadece cihazı ayırttılar.

Top Bottom